ROG Astral 5090 için PSU önerisi

Bütçe
30.000
Thor 1200W P2 PSU var bende 12VHPWR kablosu ile kullandığımda amper 10a yükseliyor tek bir pinde ondan sebep P3 aldım ama iade edip ekransız bir PSU tercih etmek istiyorum ve kablo konusuna gelince direkt 12V2x6 kablosu ile kullanmak sanal alemde daha sağlıklı deniliyor, bu yüzden kararsız kalıyorum.
Zaten 12x6 kablosuyla kullanıyorsunuz. Tek farkı 2 adet PCI-e 8 pinden 12x6'ya oluyor. Pinlerdeki amper miktarı ayarlanıyor.

Neden tırsıyorsunuz ki? Öyle bir durum olursa zaten iade edersiniz. Ki öyle bir durum normalde yok.

Thor P2 ikinci el almıştım amper uyarısı verdi yüke girince P3 aldım sorun düzeldi tek kablo kullanıyorum sorunum yok çıkışta girişte tek, sosyal medyadan tek çıkış tek giriş uzun vadede daha iyi deniliyor o yüzden kararsız kaldım.

Thor P2 ikinci el almıştım amper uyarısı verdi yüke girince P3 aldım sorun düzeldi tek kablo kullanıyorum sorunum yok çıkışta girişte tek, sosyal medyadan tek çıkış tek giriş uzun vadede daha iyi deniliyor o yüzden kararsız kaldım.
Pek de o şekilde değil aslında. Corsair'in kullandığı tasarım daha güvenli. Yükü direkt 2 kabloya dağıtıyor. Ki zaten PSU incelemelerinde de bunun hakkında konuşulduğunu görebilirsin.

Pek de o şekilde değil aslında. Corsair'in kullandığı tasarım daha güvenli. Yükü direkt 2 kabloya dağıtıyor. Ki zaten PSU incelemelerinde de bunun hakkında konuşulduğunu görebilirsin.

Kararı buraya yazarım hocam en son şu an ikilemdeyim.

Hocam HX1500i de ocp ovp vs bu tarz korumalar yok mu? Ben göremedim sitesinde.

Son düzenleme:

Hocam HX1500i de ocp ovp vs bu tarz korumalar yok mu? Ben göremedim sitesinde.
Var tabii ki.

1762704091016.png

Ek olarak SPD'de mevcut.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı