2024 savunma sanayi maaşları

827458

Yoctopat
Merhaba arkadaşlar, güncel olarak şu anda savunma sanayine başlayan bir mühendis kaç k ile başlıyor ortalama bilgi verebilecek arkadaşlar varsa yazabilir.

Yakın zamanda başka firmada işe giren mühendis arkadaşlar veya tanıdığı olanlar varsa onlar da bilgilendirsin maaşlar ne durumda piyasada şu an mühendisler için.

Kesin bilgisi olan arkadaşlar yazsın yanlış yönlendirip kimsenin hakkına girmeyin.

Ortalama dedim çünkü bazı aylar 102 bazı anlar 113 falan aldığını söylemişti. Ama cidden, güzel hayatlar var.

HAVELSAN.
Şunu acı bir şekilde anladım ki biz bu hayatı harbiden yaşamıyoruz, yaşadığımızı zannediyoruz. Yahu millet Antalya da ortalama bir mekanda tek seferde 3 aylık asgari ücret kadar yemek yiyor, biz günü borç batağında nasıl kurtarırız diye düşünüyoruz. Vay arkadaş.

Şunu acı bir şekilde anladım ki biz bu hayatı harbiden yaşamıyoruz, yaşadığımızı zannediyoruz. Yahu millet Antalya da ortalama bir mekanda tek seferde 3 aylık asgari ücret kadar yemek yiyor, biz günü borç batağında nasıl kurtarırız diye düşünüyoruz. Vay arkadaş.

Lise mezunu bile olmayan adamın günlük restorant parası benim 1 aylık mutfak masrafı masrafımdan fazla.

Savunma sanayi veya diğer firmalarda yeni mezun mühendis maaşları hakkında bilgisi olan arkadaşlarda yazabilir savunma sanayi olmak zorunda değil .

Emin değilseniz kesin bilmiyorsanız yazmayın

Yok mu buraları aydınlatacak tecrübeli arkadaşlar

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı