mburakkarakas
Hectopat
Bence gayet mantıklı bir liste siz ne düşünmüştünüz ki. Mesela Liars Barın alışılmadık karakterleri ve oyunları kazandırdı o ödülü
Steam Deck'te GoW'un çıkması ne kadar mantıklı? Balatro ve Hades var orada.
Bence gayet mantıklı bir liste siz ne düşünmüştünüz ki. Mesela Liars Barın alışılmadık karakterleri ve oyunları kazandırdı o ödülü
Bu cümleleriniz benim için daha açıklayıcı oldu. Sadece bir kısma hala daha katılmıyorum. Bir oyunun kalitesi oyuncu sayısıyla da açıklanamaz. Oyuncu sayısı çok fazla etkene bağlı. Ama onun dışında dedikleriniz benim için kabul edilebilir karşı argüman.İnceleme sayısıyla ikna olmayanlar için:
Eki Görüntüle 2386258Eki Görüntüle 2386259
Şuan girip baktığımda Balatro,Liar's Bar'dan 6(altı) kat daha fazla oyuncuya sahip.Üstelik Balatro Şubat ayında,Liar's Bar ise Ekim ayında çıktı.Yani henüz yeni bir oyun olmasına rağmen daha az oynanıyor.Sorun popülerlik vs. değil zaten.Kullanıcı kitlesinin bilinçsiz olması.Ayrıca yenilik dediğiniz kısımların dijitale dökülmüş rus ruletinden çok bir farkı olduğunu düşünmüyorum.Balatro ise yepyeni bir oyun yarattı ve kalitesi sayesinde giderek büyüyor.Dediğim gibi amacım asla yerli ve başarılı bir oyunu ezmek değil ama objektif olmak gerekirse hakettiğini düşünmüyorum.
İş kullanıcı oylamasına kalınca böyle oluyor. Oyunun kalitesinden bağımsız hangisinin destekçisi çoksa o alıyor. Çinliler nerede Wukong gördüyse ona vermişler. Aynı şekilde Liar's Bar'da da benzer bir durum var, yoksa Balatro'nun önüne geçebilecek bir oyun değil.Wukong kaliteli bir oyunda bence bütün ödülleri süpürecek kadar değil. Çinliler iyi lobi yapmış diye yorumladım. Zengin hikaye ne alaka anlamadım.
- Yılın Oyunu Ödülü: Black Myth: Wukong
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.