2024 SuperB alınır mı?

Hocam harcamakla sorun etmediğimiz miktar 3 milyon Türk lirası(sadece araç için ardından çıkacak masraflar dahil değil ancak bu olası masraflar hakkında da bilgilendirirseniz sevinirim). Passat için elegance donanımı uygun gördüm, r-line ile çok farklı durmuyor ancak kaçırdığım bir yanı varsa belirtin lütfen, motor açısından da 1.5 e-TSI'dan başka bir seçeneğim yok gibi duruyor. Accord için motorun binmeden önce ısınması çok güzel bir özellik executive Plus düşünüyoruz.

Örnek 2 ilan alabilir miyim hocam?

Yasak değil hocam sıkıntı yok.

Bu 3 ilandaki araçlar özelinde konuşacaksam kısa ve net şekilde yorumlarımı yapayım.
Bir kere Honda Accord piyasası sıfır bir araç. Ben her gün trafikteyim, 1 kez olsun bu aracı görmedim :D Honda servisine giden kaç arkadaşım varsa hepsi bir şeylerden şikayetçi olmuştu. Bu konuda aracın servis ağına iyi bakmanızı tavsiye ederim. Yanlış hatırlamıyorsam 2023-2025 Accord'lar için motor kaynaklı bir geri çağrılma yaşanmıştı. Accord tercih edilecekse bu durum hakkında da mutlaka bilgi alınmalı. Yani nadir de olsa silindir kapak contası ve CVT ile ilgili sorunlara tanıklık ettim.

SuperB önceki mesajlarımda dediğim gibi Passat'ın düşüşünde inanılmaz yükseldi. Ülkemizde D segment için en optimal araç olabilir. Klasik güncel VAG problemi olan yazılımsal arızalar yaşanabilir, 48V alternatörün yaşatabileceği problemler var fakat aracınızın kmsine ve güncel istatistiklere göre pek olası değil.

Passat kısmına gelince SuperB ile hemen hemen aynı yapıyı paylaştığı için 48V alternatör arızası, DSG kaynaklı nadir de olsa problemler ortaya çıkabilir.

Burada bana kalırsa Accord diğer 2 araçtan sadece 190 HP olması avantajıyla ayrılır. Geri kalan tüm kategorilerde Passat ve SuperB benim için çok daha öndedir. Passat ve SuperB arasından seçim yapacak olsam gerek iç dizayn, gerekse piyasasının daha iyi olmasından kaynaklı SuperB seçerdim.

Yasak değil hocam sıkıntı yok.

Bu 3 ilandaki araçlar özelinde konuşacaksam kısa ve net şekilde yorumlarımı yapayım.
Bir kere Honda Accord piyasası sıfır bir araç. Ben her gün trafikteyim, 1 kez olsun bu aracı görmedim :D Honda servisine giden kaç arkadaşım varsa hepsi bir şeylerden şikayetçi olmuştu. Bu konuda aracın servis ağına iyi bakmanızı tavsiye ederim. Yanlış hatırlamıyorsam 2023-2025 Accord'lar için motor kaynaklı bir geri çağrılma yaşanmıştı. Accord tercih edilecekse bu durum hakkında da mutlaka bilgi alınmalı. Yani nadir de olsa silindir kapak contası ve CVT ile ilgili sorunlara tanıklık ettim.

SuperB önceki mesajlarımda dediğim gibi Passat'ın düşüşünde inanılmaz yükseldi. Ülkemizde D segment için en optimal araç olabilir. Klasik güncel vag problemi olan yazılımsal arızalar yaşanabilir, 48v alternatörün yaşatabileceği problemler var fakat aracınızın kmsine ve güncel istatistiklere göre pek olası değil.

Passat kısmına gelince SuperB ile hemen hemen aynı yapıyı paylaştığı için 48v alternatör arızası, DSG kaynaklı nadir de olsa problemler ortaya çıkabilir.

Burada bana kalırsa Accord diğer 2 araçtan sadece 190 HP olması avantajıyla ayrılır. Geri kalan tüm kategorilerde Passat ve SuperB benim için çok daha öndedir. Passat ve SuperB arasından seçim yapacak olsam gerek iç dizayn, gerekse piyasasının daha iyi olmasından kaynaklı SuperB seçerdim.

Hocam her ne kadar Passat biraz daha mantıklı geliyor olsaydı da yarın SuperB ilanı ile konuşacağız. Eğer 2900 tekifimizi kabul ederlerse bu hafta sonu gidip alacağız. Bu konu boyunca yardımlarınız için size ve Eagles'a ayrıyeten teşekkür etmek istiyorum. Konuya katkıda bulunmuş diğer tüm arkadaşlara da çok teşekkürler.

Hayırlı uğurlu olsun kaporayı yatırdık, pazartesi ya da salı günü almaya gideceğiz. :)

Son düzenleme:
Hocam her ne kadar Passat biraz daha mantıklı geliyor olsaydı da yarın SuperB ilanı ile konuşacağız. Eğer 2900 tekifimizi kabul ederlerse bu hafta sonu gidip alacağız. Bu konu boyunca yardımlarınız için size ve Eagles'a ayrıyeten teşekkür etmek istiyorum. Konuya katkıda bulunmuş diğer tüm arkadaşlara da çok teşekkürler.

Hayırlı uğurlu olsun kaporayı yatırdık, pazartesi ya da salı günü almaya gideceğiz. :)

Çok sevindim hocam hayırlı olsun, keyifle binin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı