Kral direkt orta isteyince onları yazdım, kusura bakma. O zaman:
Kimya: Miray.
Biyoloji: Biyotik.
Fizik: 345(son testlerini şimdilik çözmezsin)
Matematik: Bilgi Sarmal(yine aynı şekil son testleri şimdilik çözme) veya toprak.
Türkçe: Hız ve renk soru bankası ile başlamıştım diye hatırlıyorum, Türkçe için pek soru bankası çözen biri değilim.
Sosyal: Deneme önerileri yine geçerli.
Üstteki dostumuza da yazdım hocam genel olarak belirtmişim. O kitaplar direkt zordan başlamıyor ve seviye seviye gidiyor. 3D'nin soru sistemini herkes biliyor zaten hocam. Ayrıca bu yayınları orta klasmana atmayacaksak diğer yayınları nereye koyacağız be.
Orbital bence başlangıç için muazzam bir kitaptır, hele hele bir sayısalcı için. Arkadaş sadece TYT deyince miray önerdim zaten. Kimyada şahsen orbital ve palme çözen birinin TYT veya AYT'de kolay kolay soru kaçıracağını düşünmüyorum. 
 dışarıdan egoist ya da burnu havada biri olarak görünmemişimdir umarım. Hatam olduysa kusura bakmayın.
Siz de çözmüşsün hocam, simülasyon testleri harici ilk testlerle temeli atıp sarmal ve simülasyon testlerle işi bitirebilir. Sınava kalmış zaten kaç ay, büyük ihtimalle tek kaynaktan gider diye o yayınları yazdım