Bu zıkkım testte 10 soruyu boş bırakan tek benim galiba.
Tek değilsin hocam en çok güvendiğim çeviri sorularında da patladım zaten moral yerlerde.Bu zıkkım testte 10 soruyu boş bırakan tek benim galiba.
Tek değilsin hocam en çok güvendiğim çeviri sorularında da patladım zaten moral yerlerde.
Valla hocam çeviri ve yakın anlam sorularını iyi yaptığıma inanıyorum. Orayı yapamadıysam battı gitti zaten. Paragraf sorularından sadece 1 tane yaptım kalan hepsini bilerek boş bıraktım. Yapmaya kalksam 10 değil 20 boş olurdu herhalde. 70 soru yaptım 10 tanesi hatalı çıksa 60 gelir. Çok kötü sayılmaz vakit olsa rahat 70 doğru olurdu.Tek değilsin hocam en çok güvendiğim çeviri sorularında da patladım zaten moral yerlerde.
hayırlısı artık. işaretlediklerim doğru olur inşallah çok ikilemde kaldım çünkü çevride.Valla hocam çeviri ve yakın anlam sorularını iyi yaptığıma inanıyorum. Orayı yapamadıysam battı gitti zaten. Paragraf sorularından sadece 1 tane yaptım kalan hepsini bilerek boş bıraktım. Yapmaya kalksam 10 değil 20 boş olurdu herhalde. 70 soru yaptım 10 tanesi hatalı çıksa 60 gelir. Çok kötü sayılmaz vakit olsa rahat 70 doğru olurdu.
Sırf puan hesaplansin diye girdim sayisalciyim zor değildi bence yetişti benimki.
Bence bu da adil değil hocam ya. Çok umursadığımdan değil açıkçası ama yani süre o kadar az ki ana dilimizde olsa sınav yine bu kadar sürede yetişmezdi muhtemelen. Bilgiyi ölçmek yerine ne kadar seri olduğumuzu ölçüyorlar. O kadar sınava girmişken sırf süreden daha az yapmak pek hoş değil. Sanki dil bilgim yetersiz gibi hissetmedim diyemem.@ENFAL YILDIRIM bence de adil olan böylesi ancak TYT'si iyi olan da es geçilmemeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.