2024 yilinda CS2 üzerinden kasa düşürerek para kazanma mümkün mü?

Her hafta çarşamba günü kasa günün sıfırlanır. Mesela bu hafta salı günü 1 seviye atlayarak kasa düşürdün, bir sonraki gün yani çarşamba gününde 1 seviye daha atlayarak tekrardan düşürebilirsin. Yani soruna cevap vermek gerekirse, her hafta kazanabileceğin para miktarı tek hesap üzerinden maksimum 50, minimum 10 TL kazanabilirsin (çok istisna bir durum olmazsa). Ben 5-6 hesap ile aynı anda yapıyordum, fena bir getirisi olmuyordu ama şu an kasa fiyatları çakılmış durumda, yani sırf oradan gelecek 10-50TL için oynayacağım diyorsan o biraz zor :D
 
CS2 oynayıp kasa düşürmek istiyorum. Bu kasaları satıp az da olsa para kazanmak gibi bir amacım var. Dolar bazında alış ve satış olduğu için oynamak istedim. Günde 3 saat oynayabilecek kadar boş zamanım var, seçkin alıp oynasam haftalık ya da aylık kazancım ne kadar olabilir?
Kazanırsın hesabına göre değişir.
 
Kasa fiyatları şu an çok düştü, hype varken mantıklı olabilirdi ama şu an mantıksız, hele para kazanmak gibi bir amacın varsa çok ama çok zor.
Steam dolara geçtikten sonra önceden yaptığımın tam tersine bu sefer kasaları satıp bakiyeyi biriktirmeye başladım, iki tane hesabım var bugün itibari ile 7.74 dolar oldu.
Hesaplarıma göre her hafta ortalama olarak düşünürsek 0.4 dolar kazanabiliyorsun, kasa düşürmeyi en hızlı şekilde sağlayabilmenin yolu ise ölüm maçı, maç başına 600-800 Xp kazanabilirsen ya 2 saat ya da 2 saatten daha az bir sürede düşürebilirsin.
Benim önerim hazır seçkinin varken her hafta drop alman ama asla para kazanmak gibi bir düşünceye girme, istediğin bir oyun varsa onun için biriktir.
Ben büyük ihtimal bu bakiyeyi elden ring almak için harcayacağım, başka bir seçenek olarak 2. bir seçkin hesap için biriktirebilirsin.
 

Geri
Yukarı