2024 yılında Nokia N70 deneyimim

  • Konuyu başlatan Narqo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 442

Narqo

Decapat
Katılım
18 Ağustos 2021
Mesajlar
369
Makaleler
2
Öncelikle herkese iyi sosyaller dilerim. Bu bölüme ilk yazım olacak umarım beğenirsiniz. Ailemin elimdeki telefonu alması sebebiyle bu telefona geçmek durumunda kaldım. İncelemeye geçersek telefon gerçekten hoş duruyor lakin biraz kaba ve krom kaplamaları kılıfsız kullanıldığı takdirde çabuk çizilmeye müsait. Sağlamlık olarak pek bir şey demeye gerek yok Nokiaların sağlamlığı herkese malum. İşletim sistemi olarak Symbian OS mevcut. Program yüklenebilirliği açısından avantaj sağlasa da Java'lı telefonlara göre oldukça ağır. Kamera olarak 2MP olmasına rağmen tatmin edici düzeyde çekim kalitesi sunmakta. Günümüzde dahi modern uygulamaları bir şekilde açması, müzik, oyun vb. indirilmesi ile dahı bazı ihtiyaçlara cevap verebılmekte.
 
Canavar canavar. Uygulamalardan kastınız nedir? Örnek olarak hangi modern uygulamaları hala açıyor? Malum Ovi Store tarih olalı çok oldu.
O telefonda ovi store hiç olmadı.

@DNA S60 V1 & S60 V2 sürümlerinde Ovi yok ama bazı S60 V3 & V5 ve aynı zamanda Anna ve Belle sürümlerinde var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Canavar canavar. Uygulamalardan kastınız nedir? Örnek olarak hangi modern uygulamaları hala açıyor? Malum Ovi Store tarih olalı çok oldu.

Hocam Ovi Store dahi yok cihazda. Opera Mini vasıtasıyla eski Symbian sitelerinden Alarm, oyun, tema vs. indiriyorum. Modern uygulama olarak da Facebook, Instagram giriyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı