2024 yılında POCO X3 Pro alınır mı?

arda.nb01

Centipat
Daha fazla  
Yeni cihaz alacağım yurt dışı X3 Pro alacağım. Sadece bir yere sordum 6000 TL dedi. Öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asla alınmaz, cihazın tek başarılı olduğu nokta Snapdragon 865 işlemcisi idi onda da kullanılan lehimin yüksek ısıya dayanmaması sebebi ile kronik denilebilecek düzeyde sık karşılaşılan lehimin erimesi yani anakart sorunu oluyor.

Yeni cihaz alacağım yurt dışı X3 Pro alacağım. Sadece bir yere sordum 6000 TL dedi. Öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.

Telefonun kullanıcısıyım. Anakart yandıktan sonra garantiye verdim ve dönünce daha da kötüsü başıma geldi artık telefona şarjda bakılmıyor ayrıca yüke bindiğinde veya ısındığında direk restart atıyor.

3-4 ay önce durup dururken tak diye kapandı telefon ve bir daha açılmadı. Servise götürdüğümde anakart arızası olduğunu söylediler. Zaten kronik problemi olan bir telefon. 2024 yılında X3 Pro tavsiye etmem yarı yolda bırakır seni fakat telefondan çok memnundum yalan söylemeyeyim şimdi.

İlla POCO alacağım diyorsan en azından yeni çıkan modellere bakmanı öneririm çok bilgim yok gene problemli olabilir onlarda. X6,M6,F6 vs.

Ben X3 bozulduktan sonra Samsung aldım memnumum şu anlık. En azından 5 yıl destek garantisi var.

3-4 ay önce durup dururken tak diye kapandı telefon ve bir daha açılmadı. Servise götürdüğümde anakart arızası olduğunu söylediler. Zaten kronik problemi olan bir telefon. 2024 yılında X3 Pro tavsiye etmem yarı yolda bırakır seni fakat telefondan çok memnundum yalan söylemeyeyim şimdi.

İlla POCO alacağım diyorsan en azından yeni çıkan modellere bakmanı öneririm çok bilgim yok gene problemli olabilir onlarda. X6, m6, F6 vs.

Ben X3 bozulduktan sonra Samsung aldım memnumum şu anlık. En azından 5 yıl destek garantisi var.

Samsung kaç hocam.

Şu Çinli markaları almayın aldırmayın. Hiçbir serisi hiçbir senede alınmaz. Samsung al A34 oyunda iyi günlük kullanım için A35 gayet iyi. Daha mükemmeli S21FE.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı