2024 yılında Razer DeathAdder alınır mı?

Meric.S

Hectopat
Katılım
16 Aralık 2019
Mesajlar
116
Merhaba, şu an SteelSeries Rival 110 kullanmaktayım. Aslında benim için idare eder bir mouse ancak elime küçük geliyor ve uzun süreli kullanımda yoruyor.

Daha önce bir arkadaşımda DeathAdder mouse kullanma fırsatım olmuştu, büyük olması, eli dolduran şekli olması oldukça hoşuma gitti. Fiyatı da uygun. Sizce alınır mı?
 
El boyutunu ve tutuş şeklini belirt. Hangi DeathAdder'dan bashediyorsun? Essential mi?

El boyutunuz ve tutuş şekliniz nedir veya belirtir misiniz?* olacak

Tutuş şeklim palm, claw arası. El boyutum orta-büyük, (20 cm) zaten mesajda Rival 110'un küçük geldiğini DeathAdder'ın büyük olmasının hoşuma gittiğini söyledim. Bu farenin elime iyi oturduğunu biliyorum, sorum 2024 yılında alınacak bir model midir değil midir? Ve Evet, Essential modelinden bahsediyorum.
 
El boyutunuz ve tutuş şekliniz nedir veya belirtir misiniz?* olacak.

Tutuş şeklim palm, claw arası. El boyutum orta-büyük, (20 cm) zaten mesajda Rival 110'un küçük geldiğini DeathAdder'ın büyük olmasının hoşuma gittiğini söyledim. Bu farenin elime iyi oturduğunu biliyorum, sorum 2024 yılında alınacak bir model midir değil midir? Ve evet, Essential modelinden bahsediyorum.

Essential modelinde kronik scroll sorunu var. Donanım olarak da bütçesindeki diğer Mouse'lara göre düşük seviyede. SteelSeries Prime Plus önerebilirim onun yerine.
 
Hocam bir sitede 600 lira gösteriyor bu modeli, fiyatını takip etmediğimden bilmiyorum ama oldukça uygun sanırım bilginiz var mı?

Normal fiyatı o hocam.
@Meric.S Plus modeli 1100 lira olmuş bu arada. Düz Prime modelini alın. Plus modeli daha dün 650 liraydı. Kesinlikle değmez 1100 liraya.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı