2024 yılında S21 alınır mı?

Merfrak

Decipat
Daha fazla  
Selamlar. İkinci el olarak S21 almayı düşünüyorum. Normalde aklımda S21 FE vardı ama batarya performansından herkes şikayetçi. Arada 500mAh farkı olmasına rağmen S21 adaptif yenileme sayesinde daha verimli hale geliyor. S21'de S21FE'deki kadar bir batarya şikayeti duymadım. Tasarım olarak da daha şık ve premium bir cihaz. Şu anki performansı nasıldır kasma donma yapar mı? Kaç sene idare eder?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. İkinci el olarak S21 almayı düşünüyorum. Normalde aklımda S21 FE vardı ama batarya performansından herkes şikayetçi. Arada 500mAh farkı olmasına rağmen S21 adaptif yenileme sayesinde daha verimli hale geliyor. S21'de S21FE'deki kadar bir batarya şikayeti duymadım. Tasarım olarak da daha şık ve premium bir cihaz. Şu anki performansı nasıldır kasma donma yapar mı? Kaç sene idare eder?

Yanlış bilmiyorsam 2025 veya 2026 da Android güncellemesi almayı 2027 civarı güvenlik güncellemesi almayı bırakacak.

Arkadaşlarımda vardı kasma vs. yoktu. iPhone 12'nin dengi diye biliyorum zaten.

Bütçe ne kadar?

13 15 arası. İkinci el alacağım. Garantili kutulu faturalı.

@Merfrak gün içinde FE de yeterli.

FEnin tasarımı da S21 yanında sönük kalıyor. Adaptif yenileme olması başlıca neden S21 için. FE düşünüyordum ama ikinci el fiyatları aynı. S21 almaya karar verdim.

@Merfrak gün içinde FE de yeterli.

Ve fede o kadar şikayet okudum ki gerçekten gözüm korktu diyebilirim batarya konusunda.

S21 fe kullandığım dönemde ücretli galaxy max hz diye bir uygulama kurmuştum cihaza. Adb komutları ile kuruluyor. Adaptif ekran yenileme hızı için olan bir uygulama. Yine de şarj süresi olarak çok yeterli değildi ama sürekli 120 hz kullanıma göre daha iyiydi. Kamera açısından çok anlamlı bir üstünlüğü yok iki cihazın birbirine karşı. S21 bir tık daha iyi ama. Android 15 ile son güncellemesini alacak s21. Sonra 1 yıl daha güvenlik güncellemesi alır ve tarihe karışır güncelleme anlamında. Ama bu kullanılmaz olur demek değil tabi. S10 serisi bile hala problemsiz kullanılıyor.
Özetle a35 a55 a34 a54 bilmem ne almaktansa s21 alınabilir bence. Güncelleme benim için çok önemli dersen o zaman ona göre değerlendirmen gerekir. Şahsi fikrimdir bu arada. Tüm a serisi cihazlardan şarj dışında her anlamda çok çok iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı