2024 yılında S21 FE alınır mı?

Bütçe
17.000TL
Hocam evet kutu içeriği konusunda Samsung çok sıkıntılı. Orijinalliğinden emin olursam adaptörü 460TL'ye buldum kılıf ve ekran koruyucuyuda toplam 150TL'ye buldum. Doğum günü indirimi olmadığı ve şu kutu içeriği olayından dolayı GT2'ye yönelir gibi oldum bir ara fakat hem Buds 2 hediyesinden dolayı hem de Samsung olduğundan dolayı bir de benim kendi kullanım amacıma daha uygun olduğundan dolayı S21 FE'yi tercih ettim. Abim Realme 7 kullanıyor 33W şarj hızı var 1 saat 5 dakikada şarj oluyor fakat kendisi bana telefonun bataryasının başlarda verimli çalıştığını sonradan sorunlu hale geldiğini söyledi. Ailemden 2 kişi Realme kullandığı için az çok deneyimliyim bu konuda o yüzden Samsung'u tercih etmekten bir kez daha emin oldum. Fakat tamamen tercihe, bütçeye bağlı şeyler bunlar. Daha uygun bütçelerde Xiaomi, Realme gibi markaların daha F/P ürünler sattığı doğru.

Hocam 460 olana iyice dikkat edin Samsung 650TL'ye satıyor sitesinde. Teknosa'da 550TL idi sanırım.

Hocam 469TL'ye Amazon'da buldum Amazon'un kendisi satıyor hatta dün bununla ilgili konu oluşturdum.

O zaman güvenilir. Sıkıntı yaşamazsınız yaşasanız bile iade edip paranızı alırsınız. Hayırlı olsun Trendyol'da QNB ile 500TL var sanırım ben oradan Redmi Note 12 alacağım. Kutu içeriğini tamamlayınca Samsung'la 2000 TL fark var az değil. Zaten ben gündelik kullanıcıyım. Max oynadığım oyun EA FC Mobile.

O zaman güvenilir. Sıkıntı yaşamazsınız yaşasanız bile iade edip paranızı alırsınız. Hayırlı olsun Trendyol'da QNB ile 500TL var sanırım ben oradan Redmi Note 12 alacağım. Kutu içeriğini tamamlayınca Samsung'la 2000 TL fark var az değil. Zaten ben gündelik kullanıcıyım. Max oynadığım oyun EA FC Mobile.
Teşekkürler hocam. Size de şimdiden hayırlı olsun. Ben de daha çok gündelik kullanıma, sosyal medya entegrasyonuna, kameraya, arayüze, yazılıma önem verdiğim için S21 FE'yi tercih ettim. Bir de yanında kulaklık olunca tamamen ihtiyacımı karşılamış oldum. Zaten GT2 alsam bile kulaklığın fiyatını çıkarınca ve kutu içeriğini tamamlayınca GT2 800TL daha ucuza denk geldiği, arada pek fark olmadığı için uzun vadede Samsung tercih etmek daha mantıklı geldi. İnternette S21 FE ile ilgili hem olumlu hem olumsuz yönden çok yorum olduğu için çok kararsız kalmıştım. Kullanımıma bağlı olarak deneyimimi paylaşacağım belki benim gibi kararsız kalanlara biraz yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam. Size de şimdiden hayırlı olsun. Ben de daha çok gündelik kullanıma, sosyal medya entegrasyonuna, kameraya, arayüze, yazılıma önem verdiğim için S21 FE'yi tercih ettim. Bir de yanında kulaklık olunca tamamen ihtiyacımı karşılamış oldum. Zaten GT2 alsam bile kulaklığın fiyatını çıkarınca ve kutu içeriğini tamamlayınca GT2 800TL daha ucuza denk geldiği, arada pek fark olmadığı için uzun vadede Samsung tercih etmek daha mantıklı geldi. İnternette S21 FE ile ilgili hem olumlu hem olumsuz yönden çok yorum olduğu için çok kararsız kalmıştım. Kullanımıma bağlı olarak deneyimimi paylaşacağım belki benim gibi kararsız kalanlara biraz yardımcı olurum.

Tek şikayetleri batarya. Harici pek bir şikayeti olan görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı