2024 YKS sonuçlarına göre 2025 YKS'de nasıl bir sonuç beklenir?

Dostum öncelikle burada milletin ne dediğini kulak asma ve moralini bozma evet sonuçların kötü ama 1 yıl düzenli bir şekilde bıkmadan çalışırsan netlerini bayağı bir arttırabilirsin ki YouTube üzerinde birçok 3-5 netten matematikte 35-40 netlere çıkmış birçok insan varken sen mi yapamayacaksın sana tavsiyem öncelikle en baştan 0'dan matematik temelini kuvvetlendir ardından yavaş yavaş üstüne koyarak matematikte kolay-orta-zor diye ilerlemen olacaktır temelini kuvvetlendirmeden sakın 345 Bilgi Sarmal gibi orta kaynaklar çözme moralini bozma.
Evet şu anda amacım bu zaten günde 3-4 saat civarı Mert Hocanın Zero Matematik kitabını çözüyorum yakın zamanda bitireceğim umarım.

Evet şu anda amacım bu zaten günde 3-4 saat civarı Mert Hocanın Zero Matematik kitabını çözüyorum yakın zamanda bitireceğim umarım.
Bence 3-4 saat az o zero kitabı mümkün olduğunca çabuk bitirmelisin eğer aşırı sıfır değilsen anlarsın yeni nesil sorular yoktur onda örneğin aktif matematikde yeni baslayanlar için bu kitabı 2 haftada bitirmelisin yani geç kalırsın yoksa

Hocam, bu Türkçe netleri nedir? Korktum.
İnan bende bilmiyorum sınava bu sene öylesine girdim çoğunu da salladım diyebilirim.

Bence 3-4 saat az o zero kitabı mümkün olduğunca çabuk bitirmelisin eğer aşırı sıfır değilsen anlarsın yeni nesil sorular yoktur onda örneğin aktif matematikde yeni baslayanlar için bu kitabı 2 haftada bitirmelisin yani geç kalırsın yoksa
Yeni nesil sorular var ancak bazı yerlerde takılıyorum ama en yakın zamanda bitireceğim umarım.

Rasyonel olmayan gerçel sayıdır sorusunu ya da o termemotre sorusunu ya da "a kök b" sorusunu nasıl yapamadın.
Ya da 10 net Türkçe.
Yukarıda yazdığım gibi beklentim yoktu; tüm sene hiç çalışmamıştım ve tamamen kendimi deneme amacıyla girdim. Konu açmamın sebebi de "Sizce bir senede yetişir mi?" diye sormaktı. "Netlerim nasıl?" diye bir konu açsaydım, o zaman bu yorumu yapmanda mantıklı bir sebep görürdüm. Fakat sorduğum soru ile verdiğin cevap tamamen mantıksız.

Calismalariniznasil gitti hocam ne durumdasiniz suan?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı