Asıl tanıdıklarını amele gibi kullanıp az para veriyorlar.İnsan kendi tanıdığına torpil geçmeyecek de kime geçecek bu devirde
Asıl tanıdıklarını amele gibi kullanıp az para veriyorlar.İnsan kendi tanıdığına torpil geçmeyecek de kime geçecek bu devirde
Aylık 5000-6000 TL alsanız 15-18000 TL yapar, düşük orta seviye bir bilgisayar alabilirsiniz (masaüstü) laptop imkansız.
18 Yaş altı max 300 verirler.Biraz dişini sık git tarlaya bu yaz 1000 TL olur günlüğü. 1 ay çalışsan en kralından bir PC alırsın. Sonra 2 ayda git elektrik dükkanına bir şeyler öğren.
Hocam zaten masaüstü almayı düşünüyorum, öyle çok yüksek seviyeli oyunlarda oynamıyorum oynayacağım oyunlar belli ETS2 , GTA V gibi.Aylık 5000-6000 TL alsanız 15-18000 TL yapar, Düşük orta seviye bir bilgisayar alabilirsiniz (masaüstü) laptop imkansız.
Kaç yasındasınız hocam ona göre yazalım.Hocam zaten masaüstü almayı düşünüyorum, öyle çok yüksek seviyeli oyunlarda oynamıyorum oynayacağım oyunlar belli ETS2 , GTA V gibi.
Laptopların fiyatlarına baktım almış başını gitmiş zaten.
Tarla vs işlerde yetişkine 1000, 18 altına 700-600 veriyorlar. İlla 18 şartı yok yetişkin gibi boyu posu varsa birde 16-17 yaşlarında ise 1k verirler.18 Yaş altı max 300 verirler.
Hayır dostum 18 yaş altındayım geçen sene günlük 1 k veriyorlardı bana
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.