2024'te hala PS alınır mı?

Muratilkrrr

Centipat
Daha fazla  
Yıl 2024 PS4 alıp almamak arasında kaldım. Aslında Full PC devam ederken okul ihtiyaçları falan derken PC satıp PS4 almayı düşünüyorum 2024 alınır mı? Bilmiyorum bütçem zaten çok değil 11k olduğu için PS4 alayım mı yoksa başka bir konsolmu alim yani hala karar veremiyorum.

Yıl 2024 PS4 alıp almamak arasında kaldım. Aslında Full PC devam ederken okul ihtiyaçları falan derken PC satıp PS4 almayı düşünüyorum 2024 alınır mı? Bilmiyorum bütçem zaten çok değil 11k olduğu için PS4 alayım mı yoksa başka bir konsolmu alim yani hala karar veremiyorum.
masa üstü bilgisayar ps4e bin basar alacaksna xbox gibi seyler al hem orda beelse cok oyun var ancak kontrolcûleri farklı yani konsollarıfarklı

Bende hem ps4 pro var ve hem de 4080 gaming oc 14700k ve 64 gb ddr5 ram pc var. Pc 2k da her seyi sessiz sakin açıyor (360 sıvı sogutma ile bile islemci 80 ama ekran kart 60 derece). Mekanik klayvem de var. Ama playstation daha zevkli. 43 inc full hd tv ile o kadar eğlenceli ki anlatamam. Overwatch rdr2 metro exudus hem pc hem ps hangisi dersen uzana uzana ps4 derim.
Salt oyunsa ps4 pro full hd tv 2lisi (bol ses yavas geçisler dert degilse) oyun oynama açısından tatminkar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı