2024'te PS4 alınır mı?

PS özel oyunlarini illa oynarim diye derdiniz yoksa Series S alin derim daha yeni konsol.
Kral zaten series s dusunuyordum ama Gerek oldugunu dusunmuyorum oyle cok fazla online oynayacak ya da yeni oyun bagimlisi degilim

Ne kadar fiyata hangi kasayı ve ne kadar sürece kullanacağınıza göre değişir. Ps exclusive oyunu oynamazsanız dengi fiyatlarda Series S daha iyi.
Exclusive oynayacagim duruma gore belki 2-3 bilemedin 4 ay sonra series s gecerim ve slim dusunuyorum

Fat kasalar kronik sorunlu. Isınma, saçma arızalar, gürültü vs. gibi sorun yaşayan birçok kullanıcısı var. En sorunsuz deneyim için Slim veya Pro modeli alınmalı.
Mat kasa fat neredeyse ciktigindan beri kullaniyorum kac sene oldu bir sikintisini gormedim. Kronik sorunlu falan değil. Sadece sogutma sistemi slim ve pro kadar yeni teknoloji degil. dedigin gurultu olayı bu uc alette de oluyor yine de, eski cihaz oldugu icin. Uygun fiyata bulunabilmesi sebebiyle fat kasa guzelce alinabilir.

15 bin lira civari PS özel oyunlar dert degilse Microsoft garantili sıfır Series S iyi tercihdir.
Series s in agirlikli olarak online oldugunu dusunuyorum ben de oyle cok online takilan birisi degilim ayda 2-3 kere arkadaslarla giriyorum sadece o yuzden ps4 dusundum ileride series s e gecis yaparim guzel oyun cikarsa

Series S'in agirlikli olarak Online oldugunu dusunuyorum ben de oyle cok Online takilan birisi degilim ayda 2-3 kere arkadaslarla giriyorum sadece o yuzden PS4 düşündüm ileride Series S'e gecis yaparim guzel oyun cikarsa.

PS özel oyunlara hevesiniz varsa alin, Series S tam ben FIFA oynarim sadece konsolu bana gore. Dediğiniz sizin icin iyi olabilir.

Kral zaten Series S dusunuyordum ama Gerek oldugunu dusunmuyorum oyle cok fazla Online oynayacak ya da yeni oyun bagimlisi degilim

Exclusive oynayacagim duruma gore belki 2-3 bilemedin 4 ay sonra Series S gecerim ve Slim dusunuyorum

4-5 ay için fazlasıyla yeter ama fat kasa olmasın. Mümkünse Pro olsun. Olmazsa slimde iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı