2024'te iPad 6. nesil alınır mı?

hamiltonfedaisi

Decapat
Merhaba, halihazırda işlerimi hallettiğim bir bilgisayarım var. Ders çalışırken PDF çözmek için bir de üzerine ara sıra yatakta video, film/dizi izlemek için bir tablet arayışındayım. Fazla bütçem olmadığı için kalemi de replika/yan sanayi alabilirim. Sizce mantıklı bir seçim midir? Oyun oynamayacağım veya multitask yapmayacağım.

Bütçe ne kadar?

Hocam bütçeyi bilmiyorum ama alacağınız iPad 6. nesilin muhtemelen pili perte çıkmış olacak uzun kullanım konusunda not tutma uygulamaları ne zamana kadar destek verecek belirsiz eski tablet olduğu için desteği kesebilirler eğer kendi not tutma uygulamasını kullanırım diyorsanız eskiden çok sağlıklı bir uygulama değildi en son hangi iPadOS sürümünü aldığını bilmiyorum ama 16 17 ve sonrasında toparlanmaya başladı uygulama.

Bütçe ne kadar?

Hocam bütçeyi bilmiyorum ama alacağınız iPad 6. nesilin muhtemelen pili perte çıkmış olacak uzun kullanım konusunda not tutma uygulamaları ne zamana kadar destek verecek belirsiz eski tablet olduğu için desteği kesebilirler eğer kendi not tutma uygulamasını kullanırım diyorsanız eskiden çok sağlıklı bir uygulama değildi en son hangi iPadOS sürümünü aldığını bilmiyorum ama 16 17 ve sonrasında toparlanmaya başladı uygulama.
Muhtemelen o bütçede en mantıklısı Tab S6 Lite filan olacaktır.

İkinci el alacağım ve pilinin yüksek ihtimal pert olacağını biliyorım. En azından pil değişimi yaparım veya pili daha iyi durumda olanlara bakarım. Eskiden de bir iPad kullandığımdan dolayı iPad ile devam etmek istiyorum açıkçası ama kesin Android olmaz diyemem. Yine dediğim gibi işlerimi hallettiğim bir bilgisayarım da olduğundan dolayı tablette aşırıya kaçmak istemiyorum. Bütçem 5-6 k civarı.

Bütçe ne kadar?

Bir ilanda iPadOS 17.7 çalıştırdığını gördüm. Alıp 1 sene kullandıktan sonra bütün uygulamaların desteğinin kesileceğini zannetmiyorum.

Kasar biraz. Zaten yeni sürümlere geçmek hayal. S6 Lite 2024 versiyon bakılır.

Yani hafif kullanımda ufak tefek takılmaları tolere ederim gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı