2024'te iPad 9.nesil alınır mı?

Mr.lkm_58

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlar ders çalışmak ve not tutmak için bir tablet arıyordum basit bir araştırma sonucu bu tablete ulaştım. Sizce 2024'te hala alınır mı bu fiyat bandına başka altarnatifler var mı? İyi sosyaller.

Merhaba, arkadaşlar ders çalışmak ve not tutmak için bir tablet arıyordum basit bir araştırma sonucu bu tablete ulaştım. Sizce 2024'te hala alınır mı bu fiyat bandına başka altarnatifler var mı? İyi Sosyaller.

Alınmaz çok eski cihaz pozitif teknoloji sitesinde eğitim indirimi ile 10. Nesil çok uyguna gelir onu alamazsan şunu öneririm

Alınır. Öyle aman aman yüksek gereksinimli şeyler yapmayacaksanız, not tutmak, ders çalışmak, film dizi izlemek, oyun oynamak için güzel ve yeterli bir tablet. Tabii 10. nesil almak daha mantıklı bütçeniz varsa. Apple ürünlerinin bir üst modelini almak her zaman için daha iyidir.

Alınmaz çok eski cihaz pozitif teknoloji sitesinde eğitim indirimi ile 10. Nesil çok uyguna gelir onu alamazsan şunu öneririm
hocam öğrenci indirimi lisede eğitim görenler için geçerli mi o zaman 10.nesil mantıklı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı