2024'te iPhone 11 alınır mı?

Ben almazdım. Android'e bakış açınızı değiştirirseniz ihtiyacınızı karşılacaklar cihazlar bulunuyor.

S9 S10 hâlâ kullanılıyor ezber yorum yapan sizsiniz

Vlala iPhone 11 kullanıyorum şu anki aklım olsa telefona 5 kdan fazla vermem sebebini söyleyeyim telefon çok abartılacak bir alet değil Instagram WhatsApp arasın çalsın gayet yeterli ortalama bir kamera ile iPhone modellerine gerek yok iPhone 11 de artık alınmaz alacaksan iPhone 13 alabilirsin veya ortalama 5-10 k arası Samsung al başka marka tavsiye etmiyorum.
İlla iPhone diyorsan iPhone 13 al başkan daha düşme seneye 16 çıkacak sen düşün eskidi artık ben bile 2021 Kasım'da aldım.

Hocam, iPhone 11 çıktığı yılda gerçekten sağlam telefondu ama bitti kardeşim bitti. Erkanı 1080p bile değil ben anlatamıyorum galiba ve daha işletim sistemi bile almayacak. Onun fiyatına alınacak Androidler daha 3-5 ay önce çıktı 4 yıl işletim sistemi alacaklar hatta bazıları +5 yıl güvenlik.

16K bütçesi olan adama Iphone 13 önerenler neyin kafasını yaşıyor. 16K'ya Iphone 11'den daha iyi bir telefon yok. 16K'ya Iphone 11'de yok oda ayrı konu.

Çok boş konuşmalar al SD 8 gen 2'li S23 al Samsung SD 8 gen 3'lü S24 Ultra görüyor musun ısınmayı bak bakalım.

Evet sadece fotoğrafa Instagram WhatsApp Spotify telefon kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…