2024'te iPhone 12 alınır mı?

Bütçe
20000
Doğrudur hocam. Ama o dediğiniz devir iPhone 13 çıkana kadardı. Artık Android'lerde uzun ömürlü. Daha optimize ve çok daha güçlü işlemciler var ve 6 7 sene güncelleme alabiliyorlar. Yani bir sıkıntı çıksa diğer güncellemede değiştirebiliyorlar. Benim düşüncem S23 12 Pro'dan daha uzun ömürlü şu an için düşünürsek.
7 sene veren yok da 6 sene veriyorlar. 5 i sürüm 1 i güvenlik güncellemesi. Ama bugün 23 fe alanların 5 sene sonra cihazları ne duruma gelecek gerçekten çok merak ediyorum. :)

Eğer IOS'a alışık iseniz alınabilir ama bütçe varsa S23'e de bakılabilir. Yoksa 2. el S23'lerde bir seçenek.

Arkadaşın dediğinde bir yanlışlık göremiyorum.

Daha önce hep Android kullandım ama iOS da ailemden kullananlar olduğu için çoğu özelliği ve benzeri biliyorum ama iOS da istiyorum havası bir ayrı.

Temiz sorunsuz ürün pili 86'da gayet yeterli ama halen S22 ve iPhone 12 Pro arasında kaldım. Acaba iPhone pil olarak bir sorun yaratır mı bilemedim.

12 Pro'nun yaşatacağı pil sorunu S22'de de olacaktır. İkisi arasından S22 ama sen iOSa alışıksın dostum o yüzden 12 Pro daha iyi olabilir.

12 Pro alınabilir hocam eğer iOS kullanmak istiyorsan. Bugünkü cihazlardan en büyük eksiği 60Hz ekran olması. Onun haricinde RAM miktarı kamera kasa kalitesi vs. her şeyi ile iyi cihaz. Düz 13 yerine tercih edilmeli bence. Güncelleme mevzusuna gelirsek bilemeyiz. Yapay zeka geldi artık iOS’e her an her şey değişir. Tahmini konuşursak iOS19 veya belki iOS20’ye kadar alır.
İOS şart değilse S23’e veya S23FE zorlarsanız iyi olur. S22 de düşünülebilir S23FE yerine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı