2024'te PlayStation 4 alınır mı?

Vallahi hocam param var ama yani PS5 almaya değecek bir ürünmü bir fikrim yok yani o kadar kullanır mıyım vs. hiç bilmiyorum.

Evet hocam GeForce NOW için PC Game Pass aldım ben çok boş oyunlar var bana kalırsa Game Pass'ta ama en yüksek olan pakette daha iyi şeyler var tabii FIFA gibi.

Şimdi hocam PS4mü dersiniz Xbox series s mi.

Vallahi hocam param var ama yani PS5 almaya değecek bir ürünmü bir fikrim yok yani o kadar kullanır mıyım vs. hiç bilmiyorum.
Ben 6 ay önce RTX4060 olan PC'den PS5'e geçtim hocam. PS Plus extra üyeliği aldım ve ayrıca oynamak istediğim oyunları toplu satış yapanlardan alıyorum. Aralarında oynamayı düşünmediğim veya aynı oyundan 3-5 tane birikebiliyor onları da satıyorum. Bu sayede ortalama oyun başı oynama maliyetim 150TL'yi geçmiyor.

Ben Game Pass alsam sadece 10 oyun için falan alırım, gereksiz.

Mantıklı aslında ama ben hala PC'yi tercih ederim.

Ben Game Pass alsam sadece 10 oyun için falan alırım gereksiz.

Vallahi hocam GeForce NOW için aldım ben ama Forza 4 5 dışında güzel bir şey yok gibi pek FIFA falan var da o daha yüksek olan pakette var ve GeForce nowda FIFA yok. Deiğim gibi arkadaşım 6kya satarım dedi bana oyunlarla birlikte içinde Uncharted vs.de varmış oyun olarak dediğine göre.

Ayrıca kaç yıllık ürün olsa da toplasa 2 yıl anca kullanmıştır dediğine göre 2yıldr hiç kullanmamış.

Ben Game Pass alsam sadece 10 oyun için falan alırım, gereksiz.

Mantıklı aslında ama ben hala PC'yi tercih ederim.
Ben de son olarak oynamak istediğim 10-15 kadar oyunu oynadıktan sonr PC'ye döneceğim hocam.

Hocam bir de bende Xbox gamepad var bu PS4'e bağlanırmı veya PS DualSense alsam onu bağlayabilir miyim?

Hocam bir de benim arkadaşın sattığı fat kasa kasma donma falan yapıyor diyorlarda Slim almak daha mantıklı olabilir mi?

Son düzenleme:

Xbox Gamepad PS4 e bağlanmaz. Ayrıca 2025'e gireceğimiz şu zamanda PS4 alınmaz. Çöpe atılmış para bir anlamı yok.

Arkadaşının sattığı FAT kasa hiç alınmaz. Çok sesli çalışan en eski sürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…