2024'te PlayStation 4 alınır mı?

İkisinin de ayrı ayrı özellikleri var ama Game Pass'ın bir tık daha II olduğunu söyleyebiliriz bence.
Çünkü Game Pass beraberinde birçok oyun getiriyor+Oyunlarda ayrıcalık tanınıyor sana.
Gamepass oyun kütüphanesi geniş ama çoğu boş oyun bence yada beni sarmadı. Plus oyunları çok daha iyi geliyor ama göreceli bir durummuş demek ki. Series sattığımda X geçmeyi hiç düşünmedim ve kararımdan memnunum. Şuan girin mesela gamepass sayfasına en popülerlerde 10. sırada Descenders var bisiklet oyunu.

Game Pass oyun kütüphanesi geniş ama çoğu boş oyun bence ya da beni sarmadı. Plus oyunları çok daha iyi geliyor ama göreceli bir durummuş demek ki. Series sattığımda X geçmeyi hiç düşünmedim ve kararımdan memnunum. Şu an girin mesela Game Pass sayfasına en popülerlerde 10. sırada descenders var bisiklet oyunu.

Boş oyun olduğu doğru hocam bende yeni fark ettim Xbox oyunları pek iyi değil ama bazı oyunları çok güzel. Forza serisi mesela çok severek oynadığım bir oyundur.

Bence fazla eski bir cihaz hocam artık. Arkadaşınızdan alacağınız PS4 ve oyunlar sizin için en iyisi, minimum masrafla maksimum keyif gerçekten.
Xbox zaten o cihazı çıkarttı çöpe attı sonra yazık ya Series S 'den güçlü şuan o cihaz 900p olarak bütün oyunları cayır cayır açabilir ama destek olmadılar çıkartırken yok Scorpio 4k canavarı uçup kaçacak diyorlardı. SSD harici hiçbir donanımsal artısı yok neredeyse. Aynı oyunlarda resolution olarak one x series s 'den daha yüksek çözünürlükte açıyor.

Hocam one x 2017 çıkışlı slim 2016 ?
XBOX cihazları daha hızlı eskiyor hocam, çıkış yılının bu iki cihazın karşılaştırılması konusunda bir önemi yok. Düz PS4 ve PS4 Slim aynı donanıma sahip ve 2013'de çıktı hala sorunsuz çalıştırıyor oyunları zaten ve kendi özel oyunları var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı