2024'te PS3 alınır mı?

• Konuyu başlatan 358319
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 8.934
Kırılmış mı diyorsunuz hocam eksi konsol zaten fark etmiyor

Az önce baktım ben 1.5 filan sanıyordum.

Evet onlardan bahsediyordum. Onları satanlar zaten kolları falan da çakma makineyi de 2.el gönderiyorlar. 720p 30FPS Low graphic GTA V oynayacağınıza daha fazla biriktirip en kötü Series S alın.

Minimum PS4 veya Xbox Series S alınmalı.
Hocam onlar için bütçem yok

PS3 tavsiye etmem. Bütçenizi daha fazla arttırıp PS4 alın hem yeni fifalar çıkıyor ve GTA 5'i kasmadan donmadan oynatıyor. PS3'te GTA 5 rezalet çalışıyor.
Bütçe şu anlık yok hocam

Evet onlardan bahsediyordum. Onları satanlar zaten kolları falan da çakma makineyi de 2.el gönderiyorlar. 720p 30FPS Low graphic GTA V oynayacağınıza daha fazla biriktirip en kötü Series S alın.
Series S piyasası nedir?

Hocam sırf zevk için alıyorsanız almayın yazık paranıza. Eğer bilgisayarınız falan yoksa eski oyunları oynar kendi kendime eğlenirim derseniz alabilirsiniz. Ben olsam ps3'e para vermezdim, olanlar bile düzgün çalışmıyor zaten performansları düşmüş oluyor.

Hocam onlar için bütçem yok

Bütçe şu anlık yok hocam

Series S piyasası nedir
Sıfırı 10k civarlarında. Ben kullanıyorum. Yeni çıkan oyunları bile tatmin edici seviyede oynayabiliyorsunuz. Açıkçası konsol alacaksanız en kötü ikinci el series s almanızı öneririm. Fifa, Gta 5, Rdr2 gibi oyunları rahatça oynarsınız.

Hocam sırf zevk için alıyorsanız almayın yazık paranıza. Eğer bilgisayarınız falan yoksa eski oyunları oynar kendi kendime eğlenirim derseniz alabilirsiniz. Ben olsam ps3'e para vermezdim, olanlar bile düzgün çalışmıyor zaten performansları düşmüş oluyor.
Doğru diyorsunuz çalışmayan makinaya para verilmez.

Series S piyasası nedir?

Şu an 12-13 binlerde geziyor. Marta kadar pek zam gelmez fakat seçimlerden sonra 16-17 bin diye tahmin ediyorum. Ben de geçen hafta aldım yarın gelecek. 2028'e kadar oyun desteği alacak, GTA 6 gelecek, Series X'e oyun çıkaran her firma 2028'e kadar Series S'e de çıkarmak zorunda. Marta kadar biriktirin taksitle falan alın ama o dolandırıcıların PS3'ünü almayın.

3-4 bin ps3 e vermektense 5-6 bine ps4 ler var hocam, https://www.sahibinden.com/ilan/iki...n-1yil-garanti-gameteknoloji-1116780450/detay gibi. PS3 mantıksız.
Bi bakim hocam duruma göre artık

Şu an 12-13 binlerde geziyor. Marta kadar pek zam gelmez fakat seçimlerden sonra 16-17 bin diye tahmin ediyorum. Ben de geçen hafta aldım yarın gelecek. 2028'e kadar oyun desteği alacak, GTA 6 gelecek, Series X'e oyun çıkaran her firma 2028'e kadar Series S'e de çıkarmak zorunda. Marta kadar biriktirin taksitle falan alın ama o dolandırıcıların PS3'ünü almayın.
Anladım hocam.

Sıfırı 10k civarlarında. Ben kullanıyorum. Yeni çıkan oyunları bile tatmin edici seviyede oynayabiliyorsunuz. Açıkçası konsol alacaksanız en kötü ikinci el Series S almanızı öneririm. FIFA, GTA 5, RDR2 gibi oyunları rahatça oynarsınız.

Anladım hocam duruma göre ya PS4'ya da Series S bakabilirim

Önerileriniz için müteşekkirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı