Fifa oynuyorum genel de oynatır ama fiyatlar saçma dediğiniz gibiBana kalırsa alınmaz, günümüzde tatmin edici olmayacaktır. İkinci elleri 3-4 arası.
Fifa oynuyorum genel de oynatır ama fiyatlar saçma dediğiniz gibiBana kalırsa alınmaz, günümüzde tatmin edici olmayacaktır. İkinci elleri 3-4 arası.
Kırılmış mı diyorsunuz hocam eksi konsol zaten fark etmiyor
Az önce baktım ben 1.5 filan sanıyordum.
Hocam onlar için bütçem yokMinimum PS4 veya Xbox Series S alınmalı.
Bütçe şu anlık yok hocamPS3 tavsiye etmem. Bütçenizi daha fazla arttırıp PS4 alın hem yeni fifalar çıkıyor ve GTA 5'i kasmadan donmadan oynatıyor. PS3'te GTA 5 rezalet çalışıyor.
Series S piyasası nedir?Evet onlardan bahsediyordum. Onları satanlar zaten kolları falan da çakma makineyi de 2.el gönderiyorlar. 720p 30FPS Low graphic GTA V oynayacağınıza daha fazla biriktirip en kötü Series S alın.
3-4 bin ps3 e vermektense 5-6 bine ps4 ler var hocam, https://www.sahibinden.com/ilan/iki...n-1yil-garanti-gameteknoloji-1116780450/detay gibi. PS3 mantıksız.Hocam onlar için bütçem yok
Bütçe şu anlık yok hocam
Series S piyasası nedir?
Sıfırı 10k civarlarında. Ben kullanıyorum. Yeni çıkan oyunları bile tatmin edici seviyede oynayabiliyorsunuz. Açıkçası konsol alacaksanız en kötü ikinci el series s almanızı öneririm. Fifa, Gta 5, Rdr2 gibi oyunları rahatça oynarsınız.Hocam onlar için bütçem yok
Bütçe şu anlık yok hocam
Series S piyasası nedir
Doğru diyorsunuz çalışmayan makinaya para verilmez.Hocam sırf zevk için alıyorsanız almayın yazık paranıza. Eğer bilgisayarınız falan yoksa eski oyunları oynar kendi kendime eğlenirim derseniz alabilirsiniz. Ben olsam ps3'e para vermezdim, olanlar bile düzgün çalışmıyor zaten performansları düşmüş oluyor.
Series S piyasası nedir?
Bi bakim hocam duruma göre artık3-4 bin ps3 e vermektense 5-6 bine ps4 ler var hocam, https://www.sahibinden.com/ilan/iki...n-1yil-garanti-gameteknoloji-1116780450/detay gibi. PS3 mantıksız.
Anladım hocam.Şu an 12-13 binlerde geziyor. Marta kadar pek zam gelmez fakat seçimlerden sonra 16-17 bin diye tahmin ediyorum. Ben de geçen hafta aldım yarın gelecek. 2028'e kadar oyun desteği alacak, GTA 6 gelecek, Series X'e oyun çıkaran her firma 2028'e kadar Series S'e de çıkarmak zorunda. Marta kadar biriktirin taksitle falan alın ama o dolandırıcıların PS3'ünü almayın.
Sıfırı 10k civarlarında. Ben kullanıyorum. Yeni çıkan oyunları bile tatmin edici seviyede oynayabiliyorsunuz. Açıkçası konsol alacaksanız en kötü ikinci el Series S almanızı öneririm. FIFA, GTA 5, RDR2 gibi oyunları rahatça oynarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.