2024'te RTX 3050 Ti laptop almak mantıklı mı?

Dün aşağıdaki linkteki bilgisayarı aldım. İşlemci yönünden sıkıntı yokta, ekran kartı RTX 3050 Ti internette sonradan gördüm darboğaz sıkıntısı falan var diyorlar. Sizce bu ekran kartı 7,8 yıl götürür mü?
4 GB ekran kartı olduğu için aklıma takıldı.

ACER NİTRO 5 RTX 3050 Tİ LİNK

Bir laptop 7-8 yıl kullanılmaz (kullanıma bağlı tabii ama teknoloji gelişimi eskiye nazaran çok daha hızlı) eskiden telefon aldığımızda 6 - 7 yıl kullanabilir iken artık 15 Pro Max dahi alsan 4 - 5 yıl sonra değiştirme ihtiyacı duyuyorsun.

Bir laptop 7-8 yıl kullanılmaz (kullanıma bağlı tabii ama teknoloji gelişimi eskiye nazaran çok daha hızlı) eskiden telefon aldığımızda 6 - 7 yıl kullanabilir iken artık 15 Pro Max dahi alsan 4 - 5 yıl sonra değiştirme ihtiyacı duyuyorsun.

Kim duyuyor hocam 4-5 sene içinde amiral gemisi değiştirme ihtiyacı 4 saniye geç açılıyor diye değiştirmek kıskançlık gibi oluyor ben şu an 8+ kullanıyorum bozulana kadar da değiştirmem annemde 14 Pro Max var 70k bayılıpta 4sn erken açılsın diye telefonda değiştirmem laptopta.

3050 Ti'ye sallayanlar, yüksek ayarlarda 50 FPS RDR 2 rahatça oynadım. Sıcaklık 65 dereceyi geçmedi.

Yüksek ayarlarda RDR2 de 50 FPS iyi mi de? RDR2 ne derseniz deyin 5 senelik bir oyun ve Ultra bile değil yüksekte 50FPS alıyorsun 60 bile değil. Masaüstü mü kullanıyorsun laptop mu? Bu kart artık kötü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı