2024'te Samsung Galaxy S22 alınır mı?

Bütçe
20000

xtrhal

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, 20.000TL'ye yeni telefon alacağım. Bu fiyat aralığında güçlü, kamerası ve ekranı iyi olan, arayüzü kolay bir telefon arıyorum. Aklımdaki model S22 ama 2022 model bir telefon 2024'ün ortasında alınır mı? Bilmiyorum o yüzden buraya sormak istedim. Kullanan varsa artılarını ve eksilerini yazarsa çok müteşekkir olurum. Varsa yeni önerilerede açığım.

Şimdiden teşekkürler.

Bir hort da benden geliyor kusura bakmayın. A55 ile S22 arasında kaldım. A55'in işlemcisi Exynos olduğu için güvenemiyorum. S22'de de bu konuda yazdığınız yorumları gördüm kafam iyice karıştı. Şu an hangisi daha iyi tercih olur acaba fikir verebilecek var mı?

Hocam S22 daha premium bir cihaz orası bariz zaten, ek olarak kamera tarafında da daha iyi. S22'nin islemcisi guncellemelerle yazilimsal anlamda getirilebilinecek en üst noktasında şu an. A55'in sanırım tek artı yönü batarya performansı ve güncelleme desteğidir, mesela S22'de 5-6 saat ekran süresi alırken bu değer A55 tarafında minimum 7 saat. Tasarım konusunda S22 bence cok üst düzey. Bana sorarsanız S22 daha iyi bir tercih olacaktır.

Bir hort da benden geliyor kusura bakmayın. A55 ile S22 arasında kaldım. A55'in işlemcisi Exynos olduğu için güvenemiyorum. S22'de de bu konuda yazdığınız yorumları gördüm kafam iyice karıştı. Şu an hangisi daha iyi tercih olur acaba fikir verebilecek var mı?

Bütçeyi biraz arttırıp S23 FE aldım ama aklım S22'nin güzel tasarımında kaldı yine de bunu çok severek kullanıyorum çünkü pili, grafik performansı, S22'den iyi zaten kamera seviyesi S22 ile S23 arasında kalıyor. Exynos tarafında şüpheniz olmasın ama tuğla gibi telefon. A55 ile kıyaslanabilecek değil s22, evet eskidi biraz ama işlemcisi, tasarımı, kamerası, ekranı A55'ten iyi bir tek ekran süresi daha kısa ve daha çok ısınıyor.

Bence çıkarır.
Fazla oyun oynamıyorum, muhtemelen 120Hz'de kullanırım, genelde müzik dinliyorum ve arkadaşlarıma Instagram'dan veya WhatsApp'tan konuşuyorum. Sizce günü çıkarır mı (günde 5 saati geçmiyorum.

Yani o zaman Sahibinden'de 15 bin TL'ye kadar düşen yurt dışı 13 alabilirsiniz onun dışında yurt içi istiyorsanız A101 kapıda gibi uygulamalardan 64 veya 128 GB olarak değişen iPhone 11 alabilirsiniz dediğim gibi ileriye dönük düşüyorsanız kesinlikle Apple alın.
iPhone 11 o fiyata asla değmez ve son güncellemesini alacak zaten. Apple'nin android'den daha iyi olma gibi bir durumu yok şu anda bana kalırsa apple daha rezil durumda. Bunu eski Apple ürünlerini kullanmış biri olarak söylüyorum Apple son yıllarda kalitesini baya düşürdü. Onu da geçtim iPhone 11'in ekranı rezil bir ekrandır.
Yurt dışı 13'ün de kayıt ücreti falan filan var tabi kaydedilmediyse. Gerekli olmadıkça da 2. El almak mantıksız. Bence S22 alınacak ve fiyatına değecek bir telefon.

Kullanıcısı mısınız?
Ben kullanıyorum S23 FE'yi fazla ısınması ve batarya dışında bir sorunu yok performansı da gayet güzel.

Performans istiyorsanız S22 almanızı öneririm. Batarya performansı, büyük ekran ve güncel olmasını istiyorsanız A55 alın.

Son düzenleme:
Bence çıkarır.

iPhone 11 o fiyata asla değmez ve son güncellemesini alacak zaten. Apple'nin Android'den daha iyi olma gibi bir durumu yok şu anda bana kalırsa Apple daha rezil durumda. Bunu eski Apple ürünlerini kullanmış biri olarak söylüyorum Apple son yıllarda kalitesini bayağı düşürdü. Onu da geçtim iPhone 11'in ekranı rezil bir ekrandır.
Yurt dışı 13'ün de kayıt ücreti falan filan var tabii kaydedilmediyse. Gerekli olmadıkça da 2. el almak mantıksız. Bence S22 alınacak ve fiyatına değecek bir telefon.

Ben kullanıyorum S23 FE'yi fazla ısınması ve batarya dışında bir sorunu yok performansı da gayet güzel.

Performans istiyorsanız S22 almanızı öneririm. Batarya performansı, büyük ekran ve güncel olmasını istiyorsanız A55 alın.

S23 FE'yi kullanıyorum şu anda bir tek kamerayı uzun süreler kullanırsam ısınıyor. 120Hz kullanıyorum şu ana kadar en az 5 saat ekran süresi gördüm.

Herkese merhaba, 20.000TL'ye yeni telefon alacağım. Bu fiyat aralığında güçlü, kamerası ve ekranı iyi olan, arayüzü kolay bir telefon arıyorum. Aklımdaki model S22 ama 2022 model bir telefon 2024'ün ortasında alınır mı? Bilmiyorum o yüzden buraya sormak istedim. Kullanan varsa artılarını ve eksilerini yazarsa çok müteşekkir olurum. Varsa yeni önerilerede açığım.

Şimdiden teşekkürler.
Alınmaz 23 ultra al cift rakamlı biten telefonlar Alınmaz

Yani o zaman Sahibinden'de 15 bin TL'ye kadar düşen yurt dışı 13 alabilirsiniz onun dışında yurt içi istiyorsanız A101 kapıda gibi uygulamalardan 64 veya 128 GB olarak değişen iPhone 11 alabilirsiniz dediğim gibi ileriye dönük düşüyorsanız kesinlikle Apple alın.
Güldürmeyin hocam gerçekten çok komiksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı