2024'te Samsung Galaxy S22 alınır mı?

Bütçe
20000

xtrhal

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, 20.000TL'ye yeni telefon alacağım. Bu fiyat aralığında güçlü, kamerası ve ekranı iyi olan, arayüzü kolay bir telefon arıyorum. Aklımdaki model S22 ama 2022 model bir telefon 2024'ün ortasında alınır mı? Bilmiyorum o yüzden buraya sormak istedim. Kullanan varsa artılarını ve eksilerini yazarsa çok müteşekkir olurum. Varsa yeni önerilerede açığım.

Şimdiden teşekkürler.

S22 sorunlu cihaz ama gerçekten Samsung'da tekli modeller (S21 S23 gibi özellikle Ultra modeller büyük hypelandı. S24 çıktı ama bekleneni vermedi S23'ten dolayı aynı şekilde S25'te büyük yenilik olarak gelecek) o yüzden S22 yerine bekleyin S23 almaya çalışın şahsi fikrim ama yine de siz bilirsiniz.

Hocam 28.000'lere çıkamam maalesef. S23 FE istemiştim ama son 3 günde gereksiz bir şekilde zamlandı, bu fiyatta kamerası, ekranı ve arayüz kolaylığı S22'ye yaklaşan bir model var mı? S22 batarya sorunu haricinde cidden ele alınamayacak kadar ısınan, sorunlu bir telefon mu? Deneyimlediyseniz deneyimlerinizi aktarır mısınız?

Hocam 28.000'lere çıkamam maalesef. S23 FE istemiştim ama son 3 günde gereksiz bir şekilde zamlandı, bu fiyatta kamerası, ekranı ve arayüz kolaylığı S22'ye yaklaşan bir model var mı? S22 batarya sorunu haricinde cidden ele alınamayacak kadar ısınan, sorunlu bir telefon mu? Deneyimlediyseniz deneyimlerinizi aktarır mısınız?
Ele alınamayacak kadar değil. Şebeke bağlantısı az olduğunda genelde fazla ısınıyor. Ama evet ısınma sorunu var. Belki Xiaomi alternatiflere bakılır onların da arayüzü rezalet, daha kendi uygulamaları yok. Android'de en stabil Pixel Experience ve OneUI var.

Kamera olarak zaten segmentinin en üstü.

Ele alındığında premium cihaz hissini size verebilen bir cihaz.

Ele alınamayacak kadar değil. Şebeke bağlantısı az olduğunda genelde fazla ısınıyor. Ama evet ısınma sorunu var. Belki Xiaomi alternatiflere bakılır onların da arayüzü rezalet, daha kendi uygulamaları yok. Android'de en stabil PixelExperience ve One UI var.

Kamera olarak zaten segmentinin en üstü.

Kamera olarak eski Samsung'lar bile çok iyi fakat mevcut telefonumun ısınma sorunu ve benim dikkatsizligim yüzüne kamera lensi bugulandı ve artık eskisi gibi çekemiyor.
Şebeke az olduğunda nasıl ısınabiliyor anlayamıyorum.

Ayrıca Xiaomi'de baktım fakat arkadaşlarımın deneyimlerine göre onlarda ısınıyor. Isınmasına alıştım zaten ama güçlü bir şey olsun istiyorum.

Kamera olarak eski Samsung'lar bile çok iyi fakat mevcut telefonumun ısınma sorunu ve benim dikkatsizligim yüzüne kamera lensi bugulandı ve artık eskisi gibi çekemiyor.
Şebeke az olduğunda nasıl ısınabiliyor anlayamıyorum.

Ayrıca Xiaomi'de baktım fakat arkadaşlarımın deneyimlerine göre onlarda ısınıyor. Isınmasına alıştım zaten ama güçlü bir şey olsun istiyorum.
Neden olduğunu ben de bilmiyorum. Büyük ihtimalle her şebeke modunu tek tek deniyor bu da işlemciyi yoruyor. Kurbanda kesilirken şebeke yoktu cihaz durduk yere bayağı ısınıyordu. Ama oyun oynarken olan normal sıcaklıklardan biraz daha az ısınıyordu. Isınma sorunu kendi kendine ısındığı için var yoksa aşırı bir ısınması yok.

Bunun dışında dediğim gibi alternatifleri arasında en iyi işlemciye sahip olan ve en premium hissettiren cihaz S22. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Ayrıca daha büyük ekran ve daha iyi pil ömrü için bulabilirseniz S22+ da bakabilirsiniz ama bulması çok zor diye hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı