2024'te Windows 11 mi Windows 10 mu?

bahadırzd

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim güncel ve Windows 11'i rahatlıkla kaldırıyor, bu bilgisayarı aldığımdan beri yaklaşık 2 yıldır Windows 11 kullanıyorum şu anda format atmak istiyorum sizce Windows 10'a mı geçmeliyim yoksa 11'den devam mı?

Windows 10 son güncellemeyi alana kadar kullanmaya devam edilmeli.
Ben zaten custom ISO kullanıyorum o yüzden güncelleme alması da önemli değil.
Sürücü desteği kalkana kadar 10'dan devam. 11 gerçekten berbat bir işletim sistemi.

Windows 10 son güncellemeyi alana kadar kullanmaya devam edilmeli.
Ben zaten custom ISO kullanıyorum o yüzden güncelleme alması da önemli değil.
Sürücü desteği kalkana kadar 10'dan devam. 11 gerçekten berbat bir işletim sistemi.
Koskoca Microsoft yıllarca uğraşsın, sonra gelsin bir tane popüler kültür kölesi gelsin berbat desin.
Neden berbat mesela?

Sistemim güncel ve Windows 11'i rahatlıkla kaldırıyor, bu bilgisayarı aldığımdan beri yaklaşık 2 yıldır Windows 11 kullanıyorum şu anda format atmak istiyorum sizce Windows 10'a mı geçmeliyim yoksa 11'den devam mı?
Performans 10 güncellik 11.

Herhangi bir olumlu performans yok. Arayüz kasma sorunları var çoğu kişide. Windows 10 hem tasarım olarak daha basit hem de daha iyi performans veriyor. TPM gerektirmiyor mesela :D
Bende Win11 kullanıyorum, Win10'a göre yaklaşık %30 daha yüksek performans alıyorum, Arayüzde kasma donma yok. TPM kaldırılabiliyor.

Bende böyle düşünüyordum ancak biraz baktım güncel işlemcilerde 11 çok daha iyi performans gösteriyormuş, ayrıca 24h2 ile performans güncellemesi gelecekmiş ben 11den devam.
Sağlıklı kullanırsanız Win11 daha performanslı:

Bende Win11 kullanıyorum, Win10'a göre yaklaşık %30 daha yüksek performans alıyorum, Arayüzde kasma donma yok. TPM kaldırılabiliyor.
Genel kullanıcı deneyiminden bahsediyorum. Çok basit bir örnek vereyim bazı Windows 11 sistemlerde LoL'de kitlenme sorunu mevcut.

Ayrıca TPM kaldırmak Windows'un desteklediği bir eylem değil ve yakında engelleme getirecekler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı