Cthulhussy
Decapat
Uzun bir süredir kullanıyorum çok memnunum, arayüzü vesaire de 10'a göre oldukça stilize ve modern hale gelmiş. Ben öneriyorum.
Ne zaman 11 yüklesem Windows 10 a göre daha yavaş ve hantal kalıyor.Sistemi 16 GB RAM yapıp geç. Zaten 2025'te Windows 10'un desteği kesilmiş olacak. Yani uzun lafın kısası bir sıkıntısı yok. Geçebilirsin.
Şu anda bilgisayarımda Windows 10 Pro var. Çoğu arkadaşım Windows 11'e geç deyip duruyor. Kullananlar memnun mu sizce geçilir mi arkadaşlar?
Sistem özelliklerim.
RTX 2050.
i5 12450H.
8 GB RAM (16'ya yükselttikten sonra Windows 11'e geçeceğim.)
Ne zaman 11 yüklesem Windows 10'a göre daha yavaş ve hantal kalıyor.
Evet bir sıkıntısı yok ama 10 kadar da stabil değil. Sağ tık menüsü gecikmeli açılıyor arada Explorer çöküyor. Bunlar 23H2 de oluyor. Desteği kesilecek diye stabil olan işletim sistemini bırakamam ben yani.
Windows 7'nin de desteği kesildi ama kullanan kullanıyor.
Üstelik Windows 10 7'ye nazaran çok daha modern bir işletim sistemi.
Desteği kesilse bile 1-2 yıl daha idare edecektir.
Windows 11 ilk başta hızlı çalışan daha sonra hantallaşan bir işletim sistemi.Yükseltmeden geçmeni önermem zaten bende ilk 550X 3500X 8 GB ile betadan beri kullanıyordum şimdi yeni PC aldım daha da iyi olmuş kesin geçin.
Bu sorunun kaynağını kendinizde aradınızmı.
Windows 11 ilk başta hızlı çalışan daha sonra hantallaşan bir işletim sistemi.
Uzun bir süre daha da çözülmeyecek gibi.
r5 5500 sistem el vermiyor öyle mi ?Betadan beri sorun yaşamadım formatsız falan geçince böyle sorun yaşayanları gördüm ya da sistem elvermiyor sorun sende emin ol.
Şu anda bilgisayarımda Windows 10 Pro var. Çoğu arkadaşım Windows 11'e geç deyip duruyor. Kullananlar memnun mu sizce geçilir mi arkadaşlar?
Sistem özelliklerim.
RTX 2050.
i5 12450H.
8 GB RAM (16'ya yükselttikten sonra Windows 11'e geçeceğim.)
Windows 11 geç ama sonradan Update kapa geçen Update kapattım kesin bir halt olacak diye 1 hafta sonra bütün bankalar ve çogu PC'ler çökmüş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.