2024'te Windows 7 kullanılır mı?

Windows 11 RAM konusunda bana göre zayıf kalıyor.
Hafifletme islemleri yaparsaniz cok iyi sonuc elde edersiniz. W11 begenmez iseniz bence W10 hafifletme islemleri yapin. Github'da cok guzel debloat eden programlar var. Gereksiz servis ve islemleri cok azaltiyor.

Windows bagimliliginizi gerektirecek bir durum yoksa kullandiginiz programlarin Linux karsiligi varsa Linux gecmenizi oneririm. Hackintosh bile yapabilirsiniz sisteminize. Bende RTX var yapamiyorum. GTX hangi modelleri oluyor hatirlamiyorum simdi tabii

Hafifletme islemleri yaparsaniz cok iyi sonuç elde edersiniz. W11 begenmez iseniz bence Windows 10 hafifletme islemleri yapin. GitHub'da cok guzel debloat eden programlar var. Gereksiz servis ve islemleri cok azaltiyor.

Windows bagimliliginizi gerektirecek bir durum yoksa kullandiginiz programlarin Linux karsiligi varsa Linux gecmenizi oneririm. Hackintosh bile yapabilirsiniz sisteminize. Bende RTX var yapamiyorum. GTX hangi modelleri oluyor hatirlamiyorum simdi tabii.

Benim ekran kartıma olmuyor.

7'yi bırakl XP bile kullanılabiliyor. (ben kullanıyorum ama sen kullanma)

W7'de oyun oynayabiliyor musunuz? Cogu program destegi kesilmis durumda cunku yani butun programlarin son surumunu elde edebiliyor musunuz? Hatta ekran karti suruculeri bile guncel olmayabilir.

64 Bit'te Roblox açıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı