2024'te Xbox One alınır mı?

Arel1

Hectopat
Piyasa öyle bir yere geldi ki şu anda, 2006 yılında çıkmış PS3'ler bile 4000₺'ye kadar çıktı.

Xbox One, S ve X farkını bilmiyorum ama ikinci el Xbox One diye yazdığımda 3000₺ aralığında bulunabiliyor.

Bu konsol öldü mü sizce, 60FPS oyun oynayabilir miyim hala, kronik sorunlu bir cihaz mı yani temiz bir şey bulabilir miyim, ne dersiniz?

@Yiğitt35
Hocam PC konusunda biraz kararsız kaldım, konsol almak daha mantıklı geldi bana, 4 bin TL'ye 3200G'li APU sistem alınabilir ama açacak oyunları belli ama aynı fiyata konsol alıp pek çok oyunu (yeni nesil oyunları oynatmasa da birçoğunu açar diye tahmin ediyorum) 60FPS'te oynamak tam F/P ürünü olmaz mı sizce de?
Üstelik hiç PSU'dur, ekran kartıdır vs. derdi de yoktur, fişe tak çalıştır. Çok rahat oluyor bence. Siz ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence apu sistem daha mantıklı olabilir. İlerde ekran kartı falan upgrade edersiniz. Xbox one da hala alınabilir ancak yeni nesil oyun falan oynamak istiyorsanız pek mümkün değil.

30 FPS çoğu oyunda hocam 3000 TL'ye One X bulduysanız Allah rızası için linki bana salın o kadar öneririm
S: 30
X: 60 FPS
Ve Game Pass desteği uzun süre devam eder ancak oyun desteği 2027 de biter 2026 bile olabilir

PS3 parasına Xbox One almak mantıklı. Tabii özel PS oyunlarını oynamak istemediğinizi düşünüyorum.
One S 1080p 30FPS oynatıyor One X de upscale 4K ile 30FPS oynatıyor One X in 60FPS verdiği oyunlar sınırlı.
Evet ikisi de eski nesil konsol ve ikisi de öldü toprak attık Series S modelini düşünebilirsiniz.

Xbox Series S düşünebilirsiniz. 2K 60 fps oynatabiliyor oyunları ve nispeten son nesil konsollar arasında diğerlerine göre daha ucuz seviyede. Game Pass alır akarsınız.

21.19 Edit: Allah'ım Series S fiyatları n'olmuş öyle... ilk çıktığında 5600 tl civarındaydı çok artmamıştır diye düşünmüştüm. 12000 olmuş. Bu ülkedeki enflasyonu hafife alıyoruz.

Xbox One almak parayı çöpe atmaktan farksız. En azından Series S'e yönelmekte fayda var.

Hocam 2 yıl One S kullandım, bebek gibi konsol şayet herkes över benim gibi lakin konsola alışmadıysanız 30FPS kasıyor gibi gelebilir. Bir de grafikleri öyle muazzam değil ama güzel yine de bir GTA V, Forza 5, Halo, Infinite falan deneyin hocam. Bir de yeni oyunlarda takılır, arada kasabilir 29 FPS gibi onun dışında bebek gibi. Son olarak One X ya da Series S alabilecekseniz, Series S alın. 4K TV'niz varsa kesinlikle Xbox One X alın yoksa da almaya çalışın. Çünkü takılmalar çok olmasa da kişiden kişiye rahatsız edebilir, lütfen 3. parti bir oyunda deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen ne kadar?
Net bir bütçem yoktur ama 4k civarında olur.

Bence apu sistem daha mantıklı olabilir. İlerde ekran kartı falan upgrade edersiniz. Xbox one da hala alınabilir ancak yeni nesil oyun falan oynamak istiyorsanız pek mümkün değil.
Ekran kartı takılabiliyor biliyorum ama işlemcide değişmesi gerekiyor, test videolarına baktım, oyunlarda hiç fps artışı olmuyor.

30 FPS çoğu oyunda hocam 3000 TL'ye One X bulduysanız Allah rızası için linki bana salın o kadar öneririm
S: 30
X: 60 FPS
Ve Game Pass desteği uzun süre devam eder ancak oyun desteği 2027 de biter 2026 bile olabilir
Bilmiyorum ben xbox one diye arattım öyle çıktı, x mi s mi olduğunu anlamadım ben.

Series s bütçemi aşıyor, sıfırları 12k arasında, ikinci elde 7k dan aşağıya göremedim ben.
Peki Ps4 alınırmı biraz daha bütçe çıkarsa?

Xbox One almak parayı çöpe atmaktan farksız. En azından Series S'e yönelmekte fayda var.
Bütçemi aşıyor hocam, ikinci elleri 7k dan başlıyor o kadar çıkamam.
@Ertugrul541

5k civarında ps4 var, one s mi desem, ps4 mü desem peki sizce?

Son düzenleme:
Series s bütçemi aşıyor, sıfırları 12k arasında, ikinci elde 7k dan aşağıya göremedim ben.
Peki Ps4 alınırmı biraz daha bütçe çıkarsa?
Siz Sony oyunları oynamak istiyorsanız alınabilir başka türlü alınmaz fosil cihazlar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…