2024'te Xbox One alınır mı?

• Konuyu başlatan Arel1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 7.666
Yani, APU'ya ekran kartı taktığımda yine normal bir PC'nin fiyatına gelecek, aynı hesap olacak.
İnternetten videolarını izlediğimde PS4'ün 1080p desteği var oyunlarda, Xbox 900p veriyor.
2K daha çıkıp PS4'ü 5K ya almaya değer mi?

Xbox One 900P veriyor. Sonra PS4'ten zayıf kaldı diye One S geldi. One S 1080p veriyor. Üstte belirttim One S modeli PS4'ten daha avantajlı.

Hocam One s alırsan benim gibi takıntılı değilsen bir 30fps dene PC de değil,
konsolda dene benzer ama konsol bi tık daha akıcı. Ama 60 hayali kurma çok nadir oyunda var, 60 takıntın varsa 30fps yi kesinlikle dene 2020 öncesi çıkan her oyunun çoğunu rahatça oynarsın. 2020 sonrası çıkan bazı oyunlar konsola gelmiyor ama çoğunu oynarsın lakin öyle yeni şeyler bekleme artık geçmişin şaheserlerini oynayabilirsin optimizasyon ile apu sistemden çok daha iyi oynarsın. LAKİN FPS TAKINTIN YOKSA ARADA TAKILMAKTADIR OLABİLİYOR KÖTÜ OPTİMİZASYONLU YA DA YENİ (2020-2024) ARASI OYUNLARDA.

Hocam One s alırsan benim gibi takıntılı değilsen bir 30fps dene PC de değil,
konsolda dene benzer ama konsol bi tık daha akıcı. Ama 60 hayali kurma çok nadir oyunda var, 60 takıntın varsa 30fps yi kesinlikle dene 2020 öncesi çıkan her oyunun çoğunu rahatça oynarsın. 2020 sonrası çıkan bazı oyunlar konsola gelmiyor ama çoğunu oynarsın lakin öyle yeni şeyler bekleme artık geçmişin şaheserlerini oynayabilirsin optimizasyon ile apu sistemden çok daha iyi oynarsın. LAKİN FPS TAKINTIN YOKSA ARADA TAKILMAKTADIR OLABİLİYOR KÖTÜ OPTİMİZASYONLU YA DA YENİ (2020-2024) ARASI OYUNLARDA.
Bütçemi artırabilirsem ps4, artıramazsam one s almayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim görüşleriniz için teşekkür ederim.

Bütçemi artırabilirsem ps4, artıramazsam one s almayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim görüşleriniz için teşekkür ederim.
Hocam ben teşekkür ederim ps4 bi tık daha iyi o dediğim takılmalar filan daha az olur misal ekran kartı one s de 1.4 ps4 slim 1.8 tflops var seçim size kalmış ama ps4 alacaksanız slim alın, eski (fat) olmasın, bir de cuh’a dikkat edin. Lakin özel oyun fark etmiyorsa Ps4 fat yerine Xbox one s öneririm ya da Ps4 slim Xbox one x, series s (Özel oyun fark etmiyorsa).

Hocam geç de oldu ama piyasaya bir göz attım eğer ki bütçe artırabilriseniz ve 4K Monitörünüz tv niz varsa (özel oyun takıntınız yok ise) direkt one x ya da çok ucuz series s alın. One x ile ps4 fat karşılaştırılamaz one x e hakarettir. Game pass ile tüm özel Xbox one yapımlarını (yeniler hariç) 1080p 60 4K 30fps oynamak da cabası. (Özel oyun takıntınız yok ise).

Son düzenleme:
Hocam ben teşekkür ederim ps4 bi tık daha iyi o dediğim takılmalar filan daha az olur misal ekran kartı one s de 1.4 ps4 slim 1.8 tflops var seçim size kalmış ama ps4 alacaksanız slim alın, eski (fat) olmasın, bir de cuh’a dikkat edin. Lakin özel oyun fark etmiyorsa Ps4 fat yerine Xbox one s öneririm ya da Ps4 slim Xbox one x, series s (Özel oyun fark etmiyorsa).

Hocam geç de oldu ama piyasaya bir göz attım eğer ki bütçe artırabilriseniz ve 4K Monitörünüz tv niz varsa (özel oyun takıntınız yok ise) direkt one x ya da çok ucuz series s alın. One x ile ps4 fat karşılaştırılamaz one x e hakarettir. Game pass ile tüm özel Xbox one yapımlarını (yeniler hariç) 1080p 60 4K 30fps oynamak da cabası. (Özel oyun takıntınız yok ise).
4k ekranım yoktur hocam.
Daha çok ps tarafındayım ama beni tekrar düşündüren konu oyun fiyatları.
Ps'da anladığım kadarıyla ps plus'ı alıp bir çok oyunu deneme sürümünde oynayabiliyorsun ama xbox da öyle değil, game pass ile tüm oyunlar ücretsiz oynanıyormuş.
Yanlışım varsa düzeltin hocam.

Son düzenleme:
4K ekranım yoktur hocam.
Daha çok PS tarafındayım ama beni tekrar düşündüren konu oyun fiyatları.
PS'da anladığım kadarıyla PS Plus'ı alıp birçok oyunu deneme sürümünde oynayabiliyorsun ama Xbox'da öyle değil, Game Pass ile tüm oyunlar ücretsiz oynanıyormuş.

Hocam Hayırlı Sabahlar şunu düzelteyim ki tüm oyunlar derken Xbox'un yaptığı tüm 2021 öncesi oyunlar ve 2021 sonrası bazılarını Game Pass ile hepsini oynarsın fakat Xbox Store'deki tüm oyunları Game Pass ile oynayamazsın bir de PS Plus 300 lira civarında diye duymuştum Game Pass 160TL ama hocam PS4 fat ile One X arasında kalma çünkü Fat çok sesli ve biraz eski bunun yanında PS4 SLI'mde çoğu oyunu 30 FPS oynarsın ama Xbox One X de bu oyunlar ya 60FPS olur ya da grafikleri daha iyi ama özel oyunlar PS seçmeniz de önemli bir etken olacaktır, yani belki bana diyebilirsiniz ama almayı düşündüğünüz hangi konsol olsa bir PS cafede deneyin derim kararınızı öyle verin
Son olarak One X
Artıları: Diğer konsollarda olacak takılma vb olmaz bazı daha çok oyunda 60FPS çalışır
Game Pass ile uçarsınız
Eksileri: One S'den 2K daha Pahalı özel oyunlar da Forza, gears, Halo, ile sınırlı kalıyor bir de Sea of Thieves

Piyasa öyle bir yere geldi ki şu anda, 2006 yılında çıkmış PS3'ler bile 4000₺'ye kadar çıktı.

Xbox One, S ve X farkını bilmiyorum ama ikinci el Xbox One diye yazdığımda 3000₺ aralığında bulunabiliyor.

Bu konsol öldü mü sizce, 60FPS oyun oynayabilir miyim hala, kronik sorunlu bir cihaz mı yani temiz bir şey bulabilir miyim, ne dersiniz?

@Yiğitt35
Hocam PC konusunda biraz kararsız kaldım, konsol almak daha mantıklı geldi bana, 4 bin TL'ye 3200G'li APU sistem alınabilir ama açacak oyunları belli ama aynı fiyata konsol alıp pek çok oyunu (yeni nesil oyunları oynatmasa da birçoğunu açar diye tahmin ediyorum) 60FPS'te oynamak tam F/P ürünü olmaz mı sizce de?
Üstelik hiç PSU'dur, ekran kartıdır vs. derdi de yoktur, fişe tak çalıştır. Çok rahat oluyor bence. Siz ne dersiniz?

Açıkçası 3 seneye kadar desteği kesilecek fakat spor oyunları çıkmaya devam edecek. Alınabilir.

4K ekranım yoktur hocam.
Daha çok PS tarafındayım ama beni tekrar düşündüren konu oyun fiyatları.
PS'da anladığım kadarıyla PS Plus'ı alıp birçok oyunu deneme sürümünde oynayabiliyorsun ama Xbox'da öyle değil, Game Pass ile tüm oyunlar ücretsiz oynanıyormuş.

Hayır. PS Plus alınca da Xbox mantığı ile bir sürü oyun oynayabilirsiniz. Özel oyunlar dahil TLOU vs dahil.

@SütaşAyran @RüzgarReking

Konsolların ikinci el fiyatları ortalama şöyle: Ps4: 5-6k, ps4 pro:7-8k, xbox one x: 5-6k
Xbox one: 3-4k
Bütçemi artırabilirsem Ps4 Pro alacağım, eğer artıramazsam xbox one alacağım.
Hepinize görüşleriniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı