2024'te Xbox One alınır mı?

• Konuyu başlatan Arel1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 7.655
@SütaşAyran @RüzgarReking

Konsolların ikinci el fiyatları ortalama şöyle: PS4: 5-6k, PS4 Pro: 7-8k, Xbox One X: 5-6k
Bütçemi artırabilirsem PS4 Pro alacağım, eğer artıramazsam Xbox One alacağım.
Hepinize görüşleriniz için teşekkür ederim.

PS4 Pro almazdım senin yerinde olsam. Çünkü aşırı sesli çalışıyor rahatsız edici seviyede ve bazı oyunlarda 60 FPS dışında özelliği yok. Slim kasa daha iyi olacaktır bu sebeple Slim tercih etmiştim. Aradaki fiyat farkını oyunlara yatırın ileride PS 5'iniz olursa orada oynayabilirsiniz.

Konsolların ikinci el fiyatları ortalama şöyle: PS4: 5-6k, PS4 Pro: 7-8k, Xbox One X: 5-6k
Xbox One: 3-4K

PS4 Slim'de 7-8k piyasası.

Xbox One: 3-4K

Ve son olarak bence Xbox One almayın. Güç olarak PS4 daha güçlü ve oyunlar PS 4'e göre optimize için daha çok uğraşıyor. Ve PS4'ün fişini kolay kolay çekemezler.

@SütaşAyran
Muhtemelen ben Xbox One alacağım hocam, o kadar çıkabileceğimi sanmıyorum.
İdareten durur, daha iyisini alırım ileride.

Hocam o zaman PS4 mat kasa alın emin olun oda üzmez. Ve Xbox One bozulduğu zaman başınız ağrır tamirci bulmakta zorluk çekersiniz fakat PS 4 bozulursa her yer konsolcu kaynıyor uygun fiyata tamir edilebilir.

Ps5 kadar bütçem yoktur hocam, fiyatıda uygun, 3 k civarında ama 1080p desteği yok herhalde, ps4 ile karşılaştırmasını izlediğimde 900p de kalıyordu.
Ps4 ile aralarında 2 k var.
Hiç konsol sahibi olmadım ben, xbox mı iyi bu fiyatda ps mı?
Hocam
Xbox ONE = 900p
Xbox ONE S = 1080p diye biliyorum

Ve son olarak bence Xbox One almayın. Güç olarak PS4 daha güçlü ve oyunlar PS 4'e göre optimize için daha çok uğraşıyor. Ve PS4'ün fişini kolay kolay çekemezler.

Hocam o zaman PS4 mat kasa alın emin olun oda üzmez. Ve Xbox One bozulduğu zaman başınız ağrır tamirci bulmakta zorluk çekersiniz fakat PS 4 bozulursa her yer konsolcu kaynıyor uygun fiyata tamir edilebilir.

Hocam Xbox One zor bozulan bir konsol genel olarak dayanaklı PS4 Xbox One Xbox One S ve oyunları gayet yüksek FPS ve grafikte açabilen bir bilgisayara sahip oldum Xbox One S çok tatmin edici bir konsol aşırı sessız ve serin bir konsol (Adıyaman'da yaşıyorum XD) ben olsam Xbox One veya One S alırdım PS4 devri geçti artık özel oyunları da bana tatmin edici gelmedi tabii kişiden kişiye değişkenlik gösterecektir ama ben beğenemedim ben olsam bir Xbox One S ve bir Game Pass alır keyfime bakardım zaten hepsinin desteği çok yakında bitecek.

Son düzenleme:
Hocalarım 1 sene sonra konu hortlamış olacak ama tavsiyelerimi (şahsi görüşümü) yeniliyorum. Xbox One S ve Xbox için söylediğim tüm güzel sözlerimi GERİ ALIYORUM. Günümüzde alınabilirliğini bence yitirmiş bir cihaz.
Hem özel oyunlar konusunda bence geri düşüyor ve bazı oyunlar optimizasyon konusunda PS4/5 de daha iyi çalışıyor gibi gözlemledim şahsen. Hem de Game Pass'in de artık karşı tarafta bir alternatifi var gibi duruyor. Bu sebeplerle de birlikte Xbox bence alınabilirliğini yitirmiş durumda. Ama en iyisi bu bütçede ve üstünde bence Gerçekten Temiz "2. El" Parçalarla toplanmış bir "Linux" PC olabilir oyunculuk için. Bu verdiğim tavsiyeler 2. El ürünler için eğer 0 alacaksanız işler değişebilir ben bu tavsiyeleri 2. El üzerinden verdim. Ama 0 ürün alacaksanız da 2. El alacaksanız da bence xbox üstte dediğim sebeplerden ötürü alınabilirliğini en çok yitirmiş cihaz. Yine de son tercih sizin sorumluluk size ait. Herhangi bir ürünü 0 veya 2. El almadan önce o ürünle ilgili şirketlerin politikalarını hizmet ettiği tüm amaçların hepsini ürünün etikliğini ve ahlaka uygunluğunu vs. "İYİCE ARAŞTIRIN". Bilerek alın. Parçalarına veya ürüne dikkat edin. Fps testlerine de bakın. İstediğiniz oyunları iyi oynatıyor mu vb.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı