2025 Model Focus alınır mı?

EmreDen

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, 2023-2024 model 1.0 Hybrid Hatchback Focus Active X veya Titanium X almayı düşünüyorum. Maksimum 20.000 Km'de, ağırlıklı olarak şehir içinde kullanacağım, yılda 5-6 kez uzun yola çıkıyorum. Bütçem 1.350. 000 TL civarında. Sizce bu fiyatlara bu araçlar mantıklı mı, yoksa alternatif olarak önerebileceğiniz başka modeller var mı?

Merhaba, bir önceki arabamdı ve 6 ay kadar kullandım Titanium X paket 2023 model. Kesinlikle tavsiye ederim, sorularınız varsa bildiğimce cevaplayabilirim.

Neyini eleştiriyorlarmış 1.0 motoruyla? C sınıfında 1.0 motor araba almayı düşünüyorsunuz, motor olarak üzmez ama 1.3 alabilecekken neden 1.0 alasınız?

Olay sadece 1.3 veya 1.0 olması mı? Arabaları motorlarına göre mi yargılıyoruz sadece? Evet belki 1.3 TCe motor daha atik seri olabilir ama pistte kullanmıyoruz bu arabaları. Focus 1.0 olsa da hızlanması ve atikliği hiç üzmez. Parça olarak çok çok kaliteli araçlar Megane'a göre. Sırf atik bir motoru var diye kaliteden şaşmaya gerek yok. Focus iyi bir tercih olur hocam.

Selamlar, 2023-2024 model 1.0 Hybrid Hatchback Focus Active X veya Titanium X almayı düşünüyorum. Maksimum 20.000 Km'de, ağırlıklı olarak şehir içinde kullanacağım, yılda 5-6 kez uzun yola çıkıyorum. Bütçem 1.350. 000 TL civarında. Sizce bu fiyatlara bu araçlar mantıklı mı, yoksa alternatif olarak önerebileceğiniz başka modeller var mı?

Ha bu arada alternatif istemişsiniz. Eğer cebinizde bir miktar para bulunuyor ise son paranız ile araba almıyorsanız kesinlikle o fiyata A3 öneririm.

1.0 Hybird miydi sizinki de? Size göre bir eksisi var mıydı
Aracın çekişi çok güzeldi, 155Hp versiyonları da nadir olsa da var denk getirirseniz güzel tercih olur. Aracın sessizliği, konforu ve sürüş dinamikleri tatmin ediyor. Bilhassa yalıtım konusunda eski kasalara göre ciddi iyileştirme var. Kullandığım süre boyunca memnun kaldım, sadece Carplay kablosuz bağlantı esnasında bazen Harita uygulaması sapıtıyordu ve kablolu bağlantıda düzeliyordu. Bunu da servise bildirdim fakat güncelleme beklediklerini söylediler, bunun dışında araçta herhangi bir mekanik veya yazılımsal sorun yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı