2025 model R25 alınır mı?

• Konuyu başlatan Weezers
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 251
Bu şey gibi bir şey hocam,
Asus Rog Strix 5070Ti mı alırsın, Gainward 5080 mi?
5 yaşında Honda Civic mi alırsın, 2 yaşında Egea mı?
vs. vs.
Hepsi aynı para, bir taraf kalite, uzun ömür ve değer koruması vadediyor, diğer taraf daha düşük maliyete kaliteden kısarak yüksek performans.
Tercih meselesi.
Öneriniz nedir hocam?

Bir Yamaha gibi piyasası yoktur fakat. Yüksek kmlere çıkartmaz iseniz çok fazla bir zarara uğramazsınız diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim öneriniz için hocam birkaç gün bekleyip tekrardan bu konu altına yazacağım.

Öneriniz nedir hocam?
Altın'dan da olsa Çin'liden uzak dur. Japon'dan şaşma, başın ağırmasın. Önerim budur :)
İlle sıfır veya bayiden almak zorunda değilsin, elinde güzel bir miktar nakit varmış zaten, bir tık daha eski modelli düşük km'li, kazasız temiz modellere de bakabilirsin bu arada.

Altın'dan da olsa Çin'liden uzak dur. Japon'dan şaşma, başın ağırmasın. Önerim budur :)
İlle sıfır veya bayiden almak zorunda değilsin, elinde güzel bir miktar nakit varmış zaten, bir tık daha eski modelli düşük Km'li, kazasız temiz modellere de bakabilirsin bu arada.

Öneriniz nedir hocam?

Teşekkür ederim öneriniz için hocam birkaç gün bekleyip tekrardan bu konu altına yazacağım.

Japon'dan şaşma düşüncesi tamamen saçma bir durum. Şu an Yamaha çoğu hintliden bile kötü motor üretiyor 250 CC bandında. R25 veya MT25 dediğimiz motorlarun yağ pompaları çevirdikleri devirlere yetişemiyor, yatak sarıyorlar. Kilometre arttıkça risk de artıyor. Öneriye gelince bence 250 bin liran varsa R25 alma. Sr bile daha mantıklı ama o fiyatta o da biraz sıkar gibi. RS 200 satmışsın, sıfırını düşündün mü? Dominar 400 tercih edilebilir mesela o fiyatlarda, ama siz racing istiyorum demişsiniz. Bence sıfır rs200den devam edebilirsiniz.

Japon'dan şaşma düşüncesi tamamen saçma bir durum. Şu an Yamaha çoğu hintliden bile kötü motor üretiyor 250 CC bandında. R25 veya MT25 dediğimiz motorlarun yağ pompaları çevirdikleri devirlere yetişemiyor, yatak sarıyorlar. Kilometre arttıkça risk de artıyor. Öneriye gelince bence 250 bin liran varsa R25 alma. Sr bile daha mantıklı ama o fiyatta o da biraz sıkar gibi. RS 200 satmışsın, sıfırını düşündün mü? Dominar 400 tercih edilebilir mesela o fiyatlarda, ama siz racing istiyorum demişsiniz. Bence sıfır rs200den devam edebilirsiniz.
R25'e bindiğini unutup R1 sanan çakma Rossi arkadaşlar yüzünden oluşuyor bu algı. Sen motorun bakımını zamanında yap, canını almadan insan gibi kullanırsan bana mısın demez bu motorlar. Maalesef kitlesi motorun kendinden daha problemli.
Hintlerin motorları da sağlam zaten onlarla alakalı bir yorumum olmadı. Ancak Çin tarafına gelince bana komik geliyor kıyas söz konusu bile olması.

R25'e bindiğini unutup R1 sanan çakma ROS'si arkadaşlar yüzünden oluşuyor bu algı. Sen motorun bakımını zamanında yap, canını almadan insan gibi kullanırsan bana mısın demez bu motorlar. Maalesef kitlesi motorun kendinden daha problemli.
Hintlerin motorları da sağlam zaten onlarla alakalı bir yorumum olmadı. Ancak Çin tarafına gelince bana komik geliyor kıyas söz konusu bile olması.

Hocam onlar yüzünden olmuyor, hepimiz R25'lerin MT25'lerin gereksiz parasını biliyoruz. Ne bir teknoloji ne bir ekstra ne tcs ne de kaliteli bir ABS var bunlarda. Bu fiyata en azından işini doğru yapsın da bloğu sağlam olsun diyoruz, ben 13 14 bin devir çevirtmeyeceksem R25 almam ki? Hareket ettiğinde uygulamaya bildirim gönderen 450 sr, 450 MT bence parasını Yamaha'nın 25 şerlerinden daha çok hak ediyor. Ben A2 bandında eğer param varsa Honda'nın 500 lüğüne yoksa da CFMOTO 450 sr veya bütçe darsa NS200e yönelirim. Hatta 250 bin liram olsa muhtemelen NS200 çıkarır bayiden, gider ekstralarımı takardım. Takip sistemi, Pirelli lastik falan. R25 sıfır veya düşük kilometre değilse değmez. 250 bandında güzel R25 MT25 de yok maalesef. Kullanıcı kitlesini de düşünürsek her gün beraber sürdüğüm birinden almıyorsam almam bunlardan. Sıfır 450sr tercih ederim. Ben de hin malı kullanıyorum şu an son devrini de içim rahat çeviriyorum, ne gerek var korka korka kullanmaya. Ki inanılmaz pahalı onarımı Yamaha'da. Yatak sarmuş bir MT rektefesi ile ns veya RS rektefesinde de uçurum var.

Japon'dan şaşma düşüncesi tamamen saçma bir durum. Şu an Yamaha çoğu hintliden bile kötü motor üretiyor 250 CC bandında. R25 veya MT25 dediğimiz motorlarun yağ pompaları çevirdikleri devirlere yetişemiyor, yatak sarıyorlar. Kilometre arttıkça risk de artıyor. Öneriye gelince bence 250 bin liran varsa R25 alma. Sr bile daha mantıklı ama o fiyatta o da biraz sıkar gibi. RS 200 satmışsın, sıfırını düşündün mü? Dominar 400 tercih edilebilir mesela o fiyatlarda, ama siz racing istiyorum demişsiniz. Bence sıfır RS200'den devam edebilirsiniz.

Hocam RS200 sattım bana tekrar RS200 mü al diyorsunuz anlayamadım. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı