Nasıl Thor gibi uzun ve hacimli saçlara sahip olunur?

• Konuyu başlatan Cmoon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 172

Cmoon

Centipat
Daha fazla  
Saçımı uzatmak istiyorum fakat saçlarım biraz değişik bir şekilde uzuyor gibi hissediyorum. Şu an ön taraf kaşlarıma kadar geliyor, arkalar enseye ulaştı, yanlar da benzer şekilde uzun duruyor. Bu şekilde uzatmaya devam mı etmeliyim? Saçlarımın Thor gibi uzun ve hacimli olmasını istiyorum.

Hocam biraz komik geldi "Thor gibi" tabiri 😃. Bence berberinizin o modele göre kesim yapması lazım.

Hocam biraz komik geldi "Thor gibi" tabiri 😃. Bence berberinizin o modele göre kesim yapması lazım. Y

Hocam biraz komik geldi "Thor gibi" tabiri 😃. Bence berberinizin o modele göre kesim yapması lazım.

Öylesine örnek vermek amacıyla söyledim uzatmak istiyorum yani omzuma gelmeli o saç ya da uzamalı öyle istiyorum yani.

Doğru şekilde uzar mı onu soruyorum.

Öylesine örnek vermek amacıyla söyledim uzatmak istiyorum yani omzuma gelmeli o saç ya da uzamalı öyle istiyorum yani.

Doğru şekilde uzar mı onu soruyorum.

Dediğim gibi saç kesimi ile alakalı bir şey o yüzden berberinize model göstermeniz lazım.

Dediğim gibi saç kesimi ile alakalı bir şey o yüzden berberinize model göstermeniz lazım.

Gösterebileceğimi sanmıyorum ustam açıkçası aşırı vasat bir bölgede yaşıyorum o yüzden dolayı herhangi bir yerde o tarz modeller gösterip saç kestiremem yüksek ihtimal.

Gösterebileceğimi sanmıyorum ustam açıkçası aşırı vasat bir bölgede yaşıyorum o yüzden dolayı herhangi bir yerde o tarz modeller gösterip saç kestiremem yüksek ihtimal.

Yani sizde haklısınız hocam saçlarınızı sürekli geriye doğru tarayın fönleyin ki saç alışsın, yapabileceğiniz başka bir şey olduğunu sanmıyorum.

Yani böyle normal doğal şekilde uzayacak yavaş yavaş arkaya mı taramalıyım?

Evet, iyi bir berbere gitme imkanınız olursa da düzelttirirsiniz.

Düzeltmesem bile güzel durur değil mi bir de dediğim gibi thora benzemesine cart curt gerek yok uzun olsun biraz.

Düzeltmesem bile güzel durur değil mi bir de dediğim gibi thora benzemesine cart curt gerek yok uzun olsun biraz.

İstediğiniz modeli az çok anladım, evet düzeltmesenizde güzel durur sadece kırıkları aldırmak iyi olabilir ancak şu an saçınız çok uzun değil galiba, o yüzen geriye doğru tarayın, saç zaten alışacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı