Dostum 200 puan üstüyle yedeklere kalmak değil çağırılmazsın bileDostum gazi çocuğuyum 200 puan üstü yetiyor![]()
Dostum 200 puan üstüyle yedeklere kalmak değil çağırılmazsın bileDostum gazi çocuğuyum 200 puan üstü yetiyor![]()
10 katı nedemekDostum 200 puan üstüyle yedeklere kalmak değil çağırılmazsın bilebunun on katı kuralı parkuru sözlüsü var daha.
10 katı kuralının (10.000 polis alımı sırasında 100.000 başvuru sayısında aday çağırması) en yüksekten en düşüğe doğu sıralanıyor puan senin zaten gazi avantajın var minimum 300 almaya bak çok zor değil kesin gidersin.10 katı ne demek((
Merhaba çok geç dönüş yaptım öyle aklıma geldi gireyim forma dedim 2025 pmyo sınavına gazi, çocuğu kontejanın dan girdim sağlık tan spordan herşeyden süper bir şekilde geçtim fakat sözlü den elendim 45 puan herşeyim iyi geçmişti sözlüm ise şöyleydi :Dostum 200 puan üstüyle yedeklere kalmak değil çağırılmazsın bilebunun on katı kuralı parkuru sözlüsü var daha.
Hayırlısı seneye girersiniz inşallah.Merhaba çok geç dönüş yaptım öyle aklıma geldi gireyim forma dedim 2025 pmyo sınavına gazi, çocuğu kontejanın dan girdim sağlık tan spordan herşeyden süper bir şekilde geçtim fakat sözlü den elendim 45 puan herşeyim iyi geçmişti sözlüm ise şöyleydi :
Sıram geldi tıkladım girdim baş selamı verdim alana geçtim kendini tanıt dediler adım soyadım doğum tarihi lise xx yazılım geliştirme den okudum siber güvenlik le ilgilenirirm dedim Sonra annem ev hanımı babam gazi dedim
Aaa falan dedi nereden gazi cevapladım operasyon sırasında ne yaşadı biliyor musun dedi 1 dk boyunca onu anlattım sonra soru çek dediler çektim
Anlık cevap veremedim 4-5 saniye düşündüm soruda şu vardı Türkiye nin 3 tarafın denizle çevrili olması stratejik avantaj nedir dedi bende buraları cevap olarak ticaret ve turizim, en son askeri açıdan stratejik avantajı var dedi Bu cevaplamalar 1 dk sürdü
Sonra komisyon anlattı spora önem ver bende prof sporcuyum kendini şimdiden bişiylere hazırla bunlar sana lazım olucak nefes alış veriş bunlar önemli dedi.
Sonra çıkabilirsin dediler arkamı dönüp baş selamı verdim kapadım kapıyı çıktım.
Olay bu herşey iyidi fakat gel gelelim sözlüden 45 vermişler
Bir komiser anlattı dedi gazi şehit bazı çocuk larının sözlüden düşük verip yerine rüşvet aldıkları kişiler yerleşiyor muş çok, üzücü bir durum
Umarım gerçek değildid yoksa vay bu vatanın geleceğine
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.