2025-X64 tabanlı sistemler için Windows 11 version 24H2 güncellemesi %81'de takıldı

• Konuyu başlatan txch00
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 121

txch00

Hectopat
Daha fazla  
Windows Update'yi açtığımda kendi kendine başlayan güncelleme %81'de kaldı. Bilgisayarı yeni aldığım için güncellemeler yapılıyor.

Not: Bilgisayarım masaüstü değil laptoptur. i5 13. nesil performanslı işlemci ve 512 GB SSD vardır. 16 GB da RAM'i vardır. Yani sistemin yavaşlığından kaynaklanamaz.

Son düzenleme:
Hocam merhaba ilk önce arama çubuğuna hizmetler yazın sonra hizmetlere girince bir liste var onu Windows Update'yi bulana kadar aşağıya kaydırın. Bulduktan sonra sağ tıklayıp yeniden başlata tıkla sonra bilgisayarı yeniden başlat.

Hocam merhaba ilk önce arama çubuğuna hizmetler yazın sonra hizmetlere girince bir liste var onu Windows Update'yi bulana kadar aşağıya kaydırın. Bulduktan sonra sağ tıklayıp yeniden başlata tıkla sonra bilgisayarı yeniden başlat.

%97 oldu, az daha beklersem hallolacak gibi.

Güncellemeyi tamamladım, Windows Update servisini de hizmetlerden durdurdum. Güncellemeler önemliyse açarım. İlk günlerde yapılan güncellemeler çok mu önemli yoksa gereksiz mi?

Son düzenleme:
%97 oldu, az daha beklersem hallolacak gibi.

Güncellemeyi tamamladım, Windows Update servisini de hizmetlerden durdurdum. Güncellemeler önemliyse açarım. İlk günlerde yapılan güncellemeler çok mu önemli yoksa gereksiz mi?

İlk günlerde bazıları önemli olabiliyor mesela keyboard driverlarını güncelleyebiliyor. Siz yine de yapabilirsiniz güncellemeleri.

Driverların hepsi tamam. Güncelledim hepsini. Ben büyük güncellemelerden bahsediyorum, bu konudaki güncelleme gibi.

Hocam bunun gibi büyük güncellemeler sık gelmiyor. Ama antivirüs 64X tabanlı güncellemeler falan geliyor. Onlarda 24H2 gibi çok büyük bir güncelleme değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı