2025 yılında CFMOTO 250sr mı RS200 mü?

RS200 sizin için tam uyar hem çok değer kaybetmez hem de sağlam kronikleri az 250sr da ne kadar kornikleri çözüldü dense de hala yaşayan var.

En sağlam motor bloğu doğrudur ama satamazsın gerçekten satamazsın tek silindir birde.
Hocam satılması uzun sürebilir ama temiz kullanıldığı sürece alındığı fiyat civarlarında aşırı bir zarar etmeden satılabileceği düşüncesindeyim. Ayrıca cc yükseltme dışında satılacak bir motor da değil. Naked ve 250 cc kategorisinde bana göre en iyi motor.

Hocam satılması uzun sürebilir ama temiz kullanıldığı sürece alındığı fiyat civarlarında aşırı bir zarar etmeden satılabileceği düşüncesindeyim. Ayrıca CC yükseltme dışında satılacak bir motor da değil. Naked ve 250 CC kategorisinde bana göre en iyi motor.

Motor güzel evet ama tek silindir ve piyasası zor olan bir motor alınmaz 250sr ı ondan önermiyorum ve bu bütçede Duke 250 zor bulursun ama piyasadaki en sağlam motor bloğudur.

Başlıkta gördünüz gibi 2 marka arasında kaldım. Araştırma yaptıklarıma dayanarak CF de parça bulma sorunu çozulmuş diye biliyorum fakat parçaları pahalı RS200'e göre teknoloji olarak daha iyi RS200 hakkında pek bir bilgim yok kronik sorunları vs varsa rica etsem yardımcı olur musunuz 2 motor arasında kaldım.

Bütçe nedir?

Hocam KTM Duke 250 alın, hem sağlam parçadır, hem parçasını bulursunuz. Doğru düzgün kronik sorunu bile yok. Aldığınız fiyat civarlarında da satarsınız.
Dominar bloğu. Hindistan malı motora o kadar para verilmez. Ayrıca KTM'nin yedek parça fiyatları ve servis fiyatları ortada. Son olarak da düşük cc KTM'lerin piyasası oynak değildir. Aldığınız fiyata satmanız mümkün değil, özellikle KTM'nin konkardato ilanından sonra sudan ucuza sattıkları motorlar yüzünden ikinci el piyasası berbat oldu.

180 190 bütçem racing tercihimdir.
O bütçede rahat R25 bulunur ama ekipman da bu bütçeye dahilse ikinci el RS200 alıp üzerine kaliteli ekipman dizilebilir.

Dominar bloğu. Hindistan malı motora o kadar para verilmez. Ayrıca KTM'nin yedek parça fiyatları ve servis fiyatları ortada. Son olarak da düşük CC KTM'lerin piyasası oynak değildir. Aldığınız fiyata satmanız mümkün değil, özellikle KTM'nin konkardato ilanından sonra sudan ucuza sattıkları motorlar yüzünden ikinci el piyasası berbat oldu.

O bütçede rahat R25 bulunur ama ekipman da bu bütçeye dahilse ikinci el RS200 alıp üzerine kaliteli ekipman dizilebilir.

Ekipmanlar fiyata dahil değil R25'e baktım da 260kdan başlıyor.
Bu fiyatta R25 bulabileceğimi düşünmüyorum.

Temiz 2.el 250sr alsam nasıl olur? 140bin TL'ye falan duşuk km.
RS200 teknoloji olarak vs geri de kalıyor şu anki motorlara göre vites göstergesi vs yok LED aydınlatma gibi vs.

Son düzenleme:
Ekipmanlar fiyata dahil değil R25'e baktım da 260kdan başlıyor.
Bu fiyatta R25 bulabileceğimi düşünmüyorum.

Temiz 2.el 250sr alsam nasıl olur? 140bin TL'ye falan duşuk km.
Sahibinden'de bile onlarca ilan var, çok rahat bulunur. 250SR'ı 110 bine bile bulursunuz düşük km.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı