2025 yılında eski stil Metin2 sunucusu açmak nasıl olurdu?

Umarım her şey istediğimiz gibi olur dostlar. Arada bir burayı güncelleyeceğim takip edebilirsiniz. Ayrıca talepi öneri vs olursa paylaşırsanız çok memnun olurum.

(Süreç hakkında bilgisi olan ve destek olmak isteyen arkadaşlar iletişime geçebilir. Beraber de yürütebiliriz gemileri) FYI
Mevcutta düzenlemeye çalıştığın files kime ait?

Dosyaları paylaşabilirsen kafandaki yapıyı oturtmana yardımcı olabilirim.
tabi paylaşırım ama sakıncası yoksa bu konuda daha önceki tecrübelerinizi ve yaşınızı öğrenebilir miyim

tabi paylaşırım ama sakıncası yoksa bu konuda daha önceki tecrübelerinizi ve yaşınızı öğrenebilir miyim
Tabii, 25 Yaşındayım yaklaşık 6-7 yaşımdan beri oynuyorum oyunu. 7-8 Kere GM'lik yapmışlığım, 2-3 kere kendi sunucumu açıp kapatmışlığım var. Maddi sebeplerden dolayı sunucularımı devam ettirememiştim zamanında. M2Herc-Genghis2-NeutronMT2 sunucularını kurup yönetmiştim zamanında.

file topluyorum ve bazı eklentilerle uğraşıyorum kral şu sıra. Eyvallah desteğin için. Eski file'lardan var ise ve paylaşabilirsen müteşekkir olurum tabi. Bendeki oyun dosyalarında bazı kısımlar eksik ve hatalı. Evde kendi serverimi açıp test ediyorumda hatalı dosyaları arıyordum.

Selam dostum. Bir aksiyon aldım evet. Eski oyun dosyalarını birleştiriyorum şu an. Bazı ekleme ve çıkarmalar yapıyorum. Sadece eksik veya error'lu dosyalar üzerinde çalısıyorum. Hep oynanmış dosyalar üzerinde. hatasız dosyaları bulsak daha hızlı olur tabi de su an hataları çözüp kendi zevkimize göre ayarlamalar peşindeyim
Hocam selamlar. Konuyu ben de yeni gördüm açıkçası ilgimi çekti. Kullandığınız altyapı Mainline midir yoksa martysama mıdır? 2018 senesine kadar +1.000 üzeri oyuncuya hitap eden serverler açtım ve yaştan dolayı o seneden sonra açmayı bıraktım. 2018 Yılında 1-120 Mercure2, AlfaMt2 ve Meteor2 sunucularını açtım. Eğer oldschool ya da middle school server açacaksanız ben de fikir verebilirim.

Arkadaslar selam. konuya yazan arkadaslara dönüs yapayım dedim. Oldschool tarzıda yapıyorum su an oyunu bir çok kısmı güncelledim ama su dönem işlerimin yogunlugundan ötürü çok ilgilenemiyorum. ramazandan sonra tekrar yogunlasmaya calısacagım

Arkadaslar selam. konuya yazan arkadaslara dönüs yapayım dedim. Oldschool tarzıda yapıyorum su an oyunu bir çok kısmı güncelledim ama su dönem işlerimin yogunlugundan ötürü çok ilgilenemiyorum. ramazandan sonra tekrar yogunlasmaya calısacagım
O hava yakalanırsa güzel olabilir vallahi zehirli oku benim de aklıma saldınız. Dün itibariyle akşam işten çıktıktan sonra sahura kadar boş vakitlerimde ben de zevkine files geliştirmeye başladım. Eski tip 1-99 çin serverleri gibi yapmaya çalışacağım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-06 181059.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-06 181059.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 54
  • Ekran görüntüsü 2025-03-06 181320.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-06 181320.png
    1 MB · Görüntüleme: 52
Ben de konuyu takipteyim. Sunucu yönetmek konusunda hiçbir tecrübem olmamakla beraber, eğer global piyasaya açılmak gibi bir girişimde bulunacaksanız, İngilizce konusunda KARŞILIKSIZ yardımcı olabilirim. Türkiye merkezli küresel bir sunucu olmasını çok isterim…

Technopat Haberler

Geri
Yukarı