Konuyu takipteyim. evet gelişme varsa katılabilirim.@joessara rahatsız ettiysem kusura bakmayın ancak meraktan yazmak istedim. Herhangi bir aksiyon aldınız mı? Eğer ilerletip hayata geçirecekseniz ben oynamak isterim şahsen. Her ne kadar oyunun özlenen döneminde vitamin olsam da ileriki dönemlerde oynama fırsatım oldu epeyce bir süre.
file topluyorum ve bazı eklentilerle uğraşıyorum kral şu sıra. Eyvallah desteğin için. Eski file'lardan var ise ve paylaşabilirsen müteşekkir olurum tabi. Bendeki oyun dosyalarında bazı kısımlar eksik ve hatalı. Evde kendi serverimi açıp test ediyorumda hatalı dosyaları arıyordum.Konuyu takipteyim. evet gelişme varsa katılabilirim.
Selam dostum. Bir aksiyon aldım evet. Eski oyun dosyalarını birleştiriyorum şu an. Bazı ekleme ve çıkarmalar yapıyorum. Sadece eksik veya error'lu dosyalar üzerinde çalısıyorum. Hep oynanmış dosyalar üzerinde. hatasız dosyaları bulsak daha hızlı olur tabi de su an hataları çözüp kendi zevkimize göre ayarlamalar peşindeyim@joessara rahatsız ettiysem kusura bakmayın ancak meraktan yazmak istedim. Herhangi bir aksiyon aldınız mı? Eğer ilerletip hayata geçirecekseniz ben oynamak isterim şahsen. Her ne kadar oyunun özlenen döneminde vitamin olsam da ileriki dönemlerde oynama fırsatım oldu epeyce bir süre.
Maalesef bende yok ama nasıl bulunabilir acaba ?file topluyorum ve bazı eklentilerle uğraşıyorum kral şu sıra. Eyvallah desteğin için. Eski file'lardan var ise ve paylaşabilirsen müteşekkir olurum tabi. Bendeki oyun dosyalarında bazı kısımlar eksik ve hatalı. Evde kendi serverimi açıp test ediyorumda hatalı dosyaları arıyordum.
Selam dostum. Bir aksiyon aldım evet. Eski oyun dosyalarını birleştiriyorum şu an. Bazı ekleme ve çıkarmalar yapıyorum. Sadece eksik veya error'lu dosyalar üzerinde çalısıyorum. Hep oynanmış dosyalar üzerinde. hatasız dosyaları bulsak daha hızlı olur tabi de su an hataları çözüp kendi zevkimize göre ayarlamalar peşindeyim
aslında amacımızda tam olarak bu. çok şükür maddi kaygım yok şu an için. sadece keyif almam gereken bir ortam arıyorum ve benim gibi düşünen kişilerin de olduğunu biliyorum. forumdaki arkadaslarda böyle düşündüğünü düşündüğüm için, kimsenin deli gibi paralar yatırıp 2 günde kral olamayacağı bir ortam oluşturmaya çalışıyorum. Yakında bir anket yapmayı planlıyorum serverda istediğiniz ve istemediğiniz özellikler diye. o ankette aslında forumun az da olsa potansiyelini ve ilgisini söyleyecektir diye umuyorum. herkesin isteğine uygun olması en büyük dileğim tabi. iyi dilekleriniz için teşekkürlerKonuyu takipteyim. Reklam olarak piyasada çılgın fiyatlar dönüyor. Forumun desteği ile daha ucuza güzel işler çıkabilir belki de. İyi çalışmalar.
yabancı forumlarda/sitelerde r10 vb. ortamlarda var su an. 1-2 tanesi biraz tuzlu fiyat istedi hazır file'lar için ama araştırmadayımMaalesef bende yok ama nasıl bulunabilir acaba ?
Dosyalar hakkında hiç bilgim yok dostum, 2008-2010 arası havayı yakalarsa harika olur. yeni binekler falan filan o havayı bozuyor. At bile madalyonla alınmalıaslında amacımızda tam olarak bu. çok şükür maddi kaygım yok şu an için. sadece keyif almam gereken bir ortam arıyorum ve benim gibi düşünen kişilerin de olduğunu biliyorum. forumdaki arkadaslarda böyle düşündüğünü düşündüğüm için, kimsenin deli gibi paralar yatırıp 2 günde kral olamayacağı bir ortam oluşturmaya çalışıyorum. Yakında bir anket yapmayı planlıyorum serverda istediğiniz ve istemediğiniz özellikler diye. o ankette aslında forumun az da olsa potansiyelini ve ilgisini söyleyecektir diye umuyorum. herkesin isteğine uygun olması en büyük dileğim tabi. iyi dilekleriniz için teşekkürler
yabancı forumlarda/sitelerde r10 vb. ortamlarda var su an. 1-2 tanesi biraz tuzlu fiyat istedi hazır file'lar için ama araştırmadayım
hahaha evet ben de senın gibi düşünüyorum. hani 1 gün bekleme süresini 1 saat'e indiririz at alıp lv atlamak için veya 15 dk gibi. aynı sey biyolog görevleri vs içinde öyle düşünüyorum. binekler görev ile alınabilen cinste olursa iyi olur yoksa para ile satınca adaletsiz oluyor. ama yine de bunları anket ile tartışmak isterim.Dosyalar hakkında hiç bilgim yok dostum, 2008-2010 arası havayı yakalarsa harika olur. yeni binekler falan filan o havayı bozuyor. At bile madalyonla alınmalı![]()
Aynen. süreleri kısaltıp, orjinaline sadık kalmak yeterli olur.hahaha evet ben de senın gibi düşünüyorum. hani 1 gün bekleme süresini 1 saat'e indiririz at alıp lv atlamak için veya 15 dk gibi. aynı sey biyolog görevleri vs içinde öyle düşünüyorum. binekler görev ile alınabilen cinste olursa iyi olur yoksa para ile satınca adaletsiz oluyor. ama yine de bunları anket ile tartışmak isterim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.