2025 yılında eski stil Metin2 sunucusu açmak nasıl olurdu?

Çok iyi olurdu ama o eskiyi yakalayamıyorlar hep bir yenilik çizgifilm gibi uçan palyaço kıyafetleri kasılmak kolay olmalı ama item yapmaya emek harcanabilir kulede + basmak ya da ejder vs kesip item çıkarıp + basmka gibi.

Çok iyi olurdu ama o eskiyi yakalayamıyorlar hep bir yenilik çizgifilm gibi uçan palyaço kıyafetleri kasılmak kolay olmalı ama item yapmaya emek harcanabilir kulede + basmak ya da ejder vs kesip item çıkarıp + basmka gibi.
evet ben de size katılıyorum bu konuda. aslında şöyle bir düşüncem var, forum üzerinden bir anket yapıp istenilen ve istenilmeyen özelliklerle ilgili bir liste cıkarıp onun dogrultusunda cogunluga göre hareket edip herkesin hem gönlünü alabilecegimiz hem de oynamaktan keyif alabilecekleri bir server olabilir sanki

mantıklı, kasılmayı belirli bi lv den sonra zorlastırmak nasıl fikir sence ? mesela herkes 80 e 2-3 günde gelebilsin ama 90a 1 haftada gelebilsin günde 1-2 saat ayırarak mesela.

kesinlikle bu da cok dogru bir düsünce ama haftada 2-3 saat ayıran birisi 80-85 lv. olup orta sevıye rahatca oyundan keyif alıp ws atabilir dusuncesındeyım aslında ? sizin düsünceleriniz nedir

evet bu da bambaşka bir konu ve bence cok haklısınız. o dönemlere dönemeyiz belki ama simüe edebiliriz. hileyi engelleyip küfürü de kaldırabiliriz düsüncesindeyim aslında. Hile konusunda 100% bir çözüm fikrim yok ama basit ve herkesin rahatlıkla erisebildigi hileleri engelleyebiliriz diye düşünüyorum. ikinci olarak ise ben en çok küfürden rahatsızlık duyardım. chat'e yazılan mesajları ve dm'leri Yapay Zeka ile filtreleyip küfürü de minimuma indirgeyebiliriz gibime geliyor aslında
4-5 tane, işini adam gibi yapan GM ler bulabileceksen, adaletli ve kapanmayacak bir sv acabilirsen gercekten oynanır. zaten herkes bi tanıdığını mutlaka çağırır güzel olursa ;)

4-5 tane, işini adam gibi yapan GM ler bulabileceksen, adaletli ve kapanmayacak bir sv acabilirsen gercekten oynanır. zaten herkes bi tanıdığını mutlaka çağırır güzel olursa ;)
o konu çok zor gerçekten. bunu maddiyat ile en az şekilde ilişkilendirip sadece oyundan keyif almak isteyen kişilerle yapmak gerekiyor. ben zamanında cok az yapmıstım ama bunu tabiki de iyi ve kaliteli yapmak lazım.

aslında oyunu eski tip yapıp rekabet seviyesini arttıracak yeni nesil yenilikler olabilirse cok güzel olur düsüncesindeyim. teknik olarak bir arkadasım var bu konularda bana destek cıkabılecek ama GM'lik konusunda ihtiyacımız var açıkcası.

hatta servera girişi bile bir süre sonra referans ile yapıp oyunculara olabildiğince sadece keyif veren bir server ve oyunun tadını kacırmayacak kişileri uzak tutup düzeni saglamak lazım

o konu çok zor gerçekten. bunu maddiyat ile en az şekilde ilişkilendirip sadece oyundan keyif almak isteyen kişilerle yapmak gerekiyor. ben zamanında cok az yapmıstım ama bunu tabiki de iyi ve kaliteli yapmak lazım.

aslında oyunu eski tip yapıp rekabet seviyesini arttıracak yeni nesil yenilikler olabilirse cok güzel olur düsüncesindeyim. teknik olarak bir arkadasım var bu konularda bana destek cıkabılecek ama GM'lik konusunda ihtiyacımız var açıkcası.

hatta servera girişi bile bir süre sonra referans ile yapıp oyunculara olabildiğince sadece keyif veren bir server ve oyunun tadını kacırmayacak kişileri uzak tutup düzeni saglamak lazım
GM lik konusunda ben talibim. gönüllü olarak yaparım sıkıntı yok :)

0'dan files düzeltme konusunda yardımcı olabilirim. 5-6 kere sunucu sahipliği yapmışlığım vardır.
çok memnun olurum açıkcası. ben de yeni eklentiler kodlamayı planlıyordum. oyunu daha güzel ve şık hale getirebilmek için. isterseniz müsait bir gün planlayıp sizinle kısa bir sohbet etmek isterim sizde isterseniz tabii

GM lik konusunda ben talibim. gönüllü olarak yaparım sıkıntı yok :)
çok sevinirim gerçekten benim zayıf oldugum bir alan açıkcası. sizce kaç gm olursa daha iyi olur küçük-orta ölçekli bir sunucu için

çok memnun olurum açıkcası. ben de yeni eklentiler kodlamayı planlıyordum. oyunu daha güzel ve şık hale getirebilmek için. isterseniz müsait bir gün planlayıp sizinle kısa bir sohbet etmek isterim sizde isterseniz tabii

çok sevinirim gerçekten benim zayıf oldugum bir alan açıkcası. sizce kaç gm olursa daha iyi olur küçük-orta ölçekli bir sunucu için
3-4 GM yeterli olur bence. oyun, düzeni oturmuş şekilde görünmeli

Technopat Haberler

Geri
Yukarı