2025 yılında GTX 1050 Ti alınır mı?

1907berkay

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar beklentim çok yüksek değil. Cyberpunk 2077, RDR 2 tarzı oyunlar oynamayacagım. ETS 2, My Summer Car, Valorant ve düşük sistem isteyen oyunları oynayacağım. Sizce yeterli mi 2025 yılında? Sizce alınır mı bu kart?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar beklentim çok yüksek değil. Cyberpunk 2077, RDR 2 tarzı oyunlar oynamayacagım. ETS 2, My Summer Car, Valorant ve düşük sistem isteyen oyunları oynayacağım. Sizce yeterli mi 2025 yılında? Sizce alınır mı bu kart?
ben bi süre önce asus rog strix gtx1050ti aldım. eğer grafik takıntın yoksa rahatlıkla alabilirsin. yani ne demek istiyorum, ultrada düşük fps alırsın ve bazı oyunları yüksekte de çok akıcı açmayabilir. ama böyle dediğime bakma ben çoğu oyunu yüksek-ultra arası oynayabiliyorum. ETS2, GTA5 vs vs. ama zaten bunlar eski oyunlar öyle düşünmek lazım. cyberpunkta falan işler değişebilir bilmiyorum. ama henüz almadıysan tavsiyem diğer arkadaşların da dediği gibi daha üst seviye NVIDIA kartlara bakman. çok çok mecbur kalmadıkca amd alma, elinde kalır. yine de dediğim gibi halen çoğu oyunu yüksek grafiklerde 60fps oynatıyor. zaten valorant lol falan hiç saymadım bile onlarda rahat 300-350fps oynarsın

Cevabın için.

Ben bir süre önce ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti aldım. Eğer grafik takıntın yoksa rahatlıkla alabilirsin. Yani ne demek istiyorum, ultrada düşük FPS alırsın ve bazı oyunları yüksekte de çok akıcı açmayabilir. Ama böyle dediğime bakma ben çoğu oyunu yüksek-Ultra arası oynayabiliyorum. ETS 2, GTA 5 vs vs. ama zaten bunlar eski oyunlar öyle düşünmek lazım. Cyberpunk'ta falan işler değişebilir bilmiyorum. Ama henüz almadıysan tavsiyem diğer arkadaşların da dediği gibi daha üst seviye NVIDIA kartlara bakman. Çok çok mecbur kalmadıkca AMD alma, elinde kalır. Yine de dediğim gibi halen çoğu oyunu yüksek grafiklerde 60FPS oynatıyor. Zaten Valorant LoL falan hiç saymadım bile onlarda rahat 300-350FPS oynarsın.

Teşekkürler GTX 1050 Ti almayacağım onun yerine abim LGS'den yüksek alırsam RX 580 düşük alırsam RX 550 alacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı