2025 yılında hala GTX 1080 Ti alınır mı?

Bütçe
5000-4000
Evet DLSS yerine FSR var.

Ayrıca bana soracak olursanız ekran kartlarını alırken DLSS FSR'sız güçlerine yani saf güçlerine bakın çünkü DLSS FSR açınca yapay kareler meydana geliyor. Yani DLSS olmadan FSR olmadan ne kadar saf gücü varsa o kadar iyi diyebilirim.

Ayrıca bana soracak olursanız ekran kartlarını alırken DLSS FSR'sız güçlerine yani saf güçlerine bakın çünkü DLSS FSR açınca yapay kareler meydana geliyor. Yani DLSS olmadan FSR olmadan ne kadar saf gücü varsa o kadar iyi diyebilirim.

5070 ve 4090 gibi düşünün.

5070 ve 4090 gibi düşünün.

Peki RX 6600 saf güç olarak nasıl bir seviyede GTX 1080 Ti'dan iyi mi?

Peki RX 6600 saf güç olarak nasıl bir seviyede GTX 1080 Ti'dan iyi mi?
Değil fakat daha RX6600 az güç tüketiyor haliyle daha az ısınıyor. Bana mı denk geldi bilmiyorum 2022 yılında RX6600 kullanıcısıydım sürekli ekran gidip geliyordu. Belki yazılımsal sıkıntısı vardı ama şu an gidermişlerdir. 1080 Ti daha güncelleme alır 980 Ti bile 2015 yılından bu yana hala güncelleme alıyor.

Alınır. 4500 güzel fiyat. Sadece fazla güç çekiyor. Bu arada güncelleme desteğini o kadar kafaya takmayın pek de bir önemi yok. Ama RX 6600 daha mantıklı olur.

Alınmaz. Eğer NVIDIA fanboyu değilsen AMD yönelmeni şiddetle tavsiye ediyorum. Ben çok daha uygun bir fiyata RTX 3060 ile denk RX 6600 XT aldım çok da memnunum açıkçası. Fiyat performans isteyip driver desteği bitecek ve ısınma dahil birçok sorun çıkaracak bir karta para verme.

Saf güç olarak ikisi çok yakın ama GTX 1080 Ti bir tık daha güçlü. Ancak güç tüketimi, güncellik gibi farklardan dolayı her türlü RX 6600 seçerdim.

Değil fakat daha RX6600 az güç tüketiyor haliyle daha az ısınıyor. Bana mı denk geldi bilmiyorum 2022 yılında RX6600 kullanıcısıydım sürekli ekran gidip geliyordu. Belki yazılımsal sıkıntısı vardı ama şu an gider mişlerdir. 1080 Ti daha güncelleme alır 980 Ti bile 2015 yılından bu yana hala güncelleme alıyor.

Anladım teşekkür ederim.
Sahibinden'de aramaya başlayayım o zaman 😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı