2025 yılında iPhone 13 Pro Max alınır mı?

Metin Alsancak

Centipat
Daha fazla  
Şu anki telefonum iPhone X. Fakat ekranı bozuldu. Yeni IPhone'ye geçeceğim. iPhone 13 alacaktım fakat 2 kamera 60Hz ekran var die Pro Max modellerine baktım. Fiyat olarak arada az fark var ve daha iyi batarya kamera ve ekran olarak. Ama sıfırı satılmıyor bazı telefoncularda sıfır satılıyor diye biliyorum. Telefoncuları araştıracağım eğer bulursam bu zamanda alınır mı?

Acelen yoksa yeni modeli bekle bence.

2025'in başında telefoncudan sıfır bir şekilde iPhone 13 Pro aldım çok memnunum eski bir model olmasına rağmen bence güzel ekranın büyük olmasını istemiyorsanız 13 Pro öneririm ya da 14 Pro.

14 Plus da bakılabilir telefonda ekran Hz i bence çok problem değil.

Beğenmedim diyen arkadaşlar. Konu sahibi eğer ekran boyutundan ötürü Pro Max tercih ediyorsa diye 14 Plus da bakılabilir dedim. 13 de böyle bir seçenek yok sonuçta.

Son düzenleme:

Beğenmedim diyen arkadaşlar. Konu sahibi eğer ekran boyutundan ötürü Pro Max tercih ediyorsa diye 14 Plus da bakılabilir dedim. 13 de böyle bir seçenek yok sonuçta.

Ekran büyük olması daha iyi bence Pro Max tercih ederim ama 14 Plus'ta alınabilir.

Ekran büyük olması daha iyi bence Pro Max tercih ederim ama 14 Plus'ta alınabilir.

İşte demek istediğim buydu eğer sırf ekran büyük diye 13 de Pro Max istiyorsan 14 Plus da düşünebilirsin. Güzel cihazdır şarjı da uzun gidiyor bayağı.

Şu anki telefonum iPhone X. Fakat ekranı bozuldu. Yeni IPhone'ye geçeceğim. iPhone 13 alacaktım fakat 2 kamera 60Hz ekran var die Pro Max modellerine baktım. Fiyat olarak arada az fark var ve daha iyi batarya kamera ve ekran olarak. Ama sıfırı satılmıyor bazı telefoncularda sıfır satılıyor diye biliyorum. Telefoncuları araştıracağım eğer bulursam bu zamanda alınır mı?
13 pro max sifirini bulmak cok zor, bulursaniz da almayin, zaten pek mantikli fiyatlara satilmiyor.

14 plus tercih etmeniz mantikli olmaz cunku duz 13 ile ciddi farklari yok, duz 15'e butce cikarsa o zaman mantikli olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı