2025 yılında iPhone 13 alınır mı?

Telefonu ne kadar süre kullanmayı düşünüyorsun?

Sanki biraz ters durum oluşuyor ama neyse.
Hocam maksimum 4-5 sene oda çıkmaz bile. Yakın zamanda kasa toplayacağım için fazla miktar kalmıyor elimde.

İlla iOS diyorsanız eğer sıfır 13 alacağınıza 2.el değişensiz 13 Pro vesaire bakın bence. Hem fiyatını hak etmediğini düşünüyorum hem de 35k ya 60Hz ekranlı telefon satmalarını saçma buluyorum.
Hocam bencede saçma ama iPad'e dosya resim ve çoğu şeyi tek tuşla (ki oda değil otomatik) halledebiliyorum. Elimde iPad olmasa dediğim gibi Android almaktan çekinmem.

Hocam maksimum 4-5 sene oda çıkmaz bile. Yakın zamanda kasa toplayacağım için fazla miktar kalmıyor elimde.

Hocam bence de saçma ama IPad'e dosya resim ve çoğu şeyi tek tuşla (ki oda değil otomatik) halledebiliyorum. Elimde iPad olmasa dediğim gibi Android almaktan çekinmem.

Anladım hocam. Yurt dışı 16 Pro Max alıp 4 ay çift telefon gezmek zor gelmiyorsa bence çok daha mantıklı. 13 nereye 16 Pro Max nereye. Veya Pro modellere yönelin 2.elde.

Anladım hocam. Yurt dışı 16 Pro Max alıp 4 ay çift telefon gezmek zor gelmiyorsa bence çok daha mantıklı. 13 nereye 16 Pro Max nereye. Veya Pro modellere yönelin 2.elde.
Hocam bakınıyorum şu anda 2.El 13 Pro ancak 16e'yi gördüm üstüne biraz koyup 13 yerine alınır mı sizce?

Hocam bakınıyorum şu anda 2.El 13 Pro ancak 16E'yi gördüm üstüne biraz koyup 13 yerine alınır mı sizce?

13 yerine daha mantıklı bence. En azından daha iyi işlemcisi vs. kamera olarak hangisi daha iyi bilmiyorum tek kamera geniş açı çekimlerde eksiklik hissettirebilir. Ama fiyatları yakınsa ve 13 Pro alamıyor olsam 16e alırdım.

13 yerine daha mantıklı bence. En azından daha iyi işlemcisi vs. kamera olarak hangisi daha iyi bilmiyorum tek kamera geniş açı çekimlerde eksiklik hissettirebilir. Ama fiyatları yakınsa ve 13 Pro alamıyor olsam 16e alırdım.
Hocam bide telefon almışken 0 olsun istiyorum zaten çok sık aldığım bir şey değil, aldığımdada çok uzun süre kullanıyorum (elimdeki ip7 plus 6-7 senelik). Bir daha 16e'yi teyit edeceğim teşekkürler.

Selamlar, son zamanlarda telefon değiştirme ihtiyacı duyuyorum, elimde iPhone 7 Plus var, aslında çok bir sıkıntısı yok ancak 32 GB olduğundan dolayı çok zorluk çıkarıyor ICloud'um olmasına rağmen hiçbir şekilde istediğim şeyleri indiremiyorum. Fiyatlara baktığımda iPhone 13'ün fiyatı gayet makul gözüktü, içindeki her şey neredeyse 14'le aynı. Aynı fiyata çok daha iyi telefonlar alacağımın bende farkındayım S23-S24FE gibi, ancak elimde iPad olduğundan iOS kullanmak işimi çok rahatlatıyor. Bu keyfimden değil gerçekten çoğu işimde bana yardımcı oluyor, yoksa bende Samsung'un F/P ürünlerinden alırdım. Sizce iPhone 13 2025 yılında alınabilecek bir telefon mu? Veya yerini tutacak, tabletimle işimi götürecek başka telefonlar bulabilir miyim?

iPhone 13 artık çağ dışı ve hurda bir telefon. O paraları kesinlikle hak etmez. 2. el 13 Pro ve üzeri Pro serileri almak dışında başka seçeneğiniz yok. Yani yerini tutacak, parasının hakkını verecek ve sizin işinizi çok daha fazla görecek olan Pro serileridir. Yurt dışı düşünürsen sıfır 15 Pro, 15 Pro Max alabilirsin o bütçelere. Düşünürsen kayıtsız kullanım şeklini de açıklarım.

Selamlar, son zamanlarda telefon değiştirme ihtiyacı duyuyorum, elimde iPhone 7 Plus var, aslında çok bir sıkıntısı yok ancak 32 GB olduğundan dolayı çok zorluk çıkarıyor ICloud'um olmasına rağmen hiçbir şekilde istediğim şeyleri indiremiyorum. Fiyatlara baktığımda iPhone 13'ün fiyatı gayet makul gözüktü, içindeki her şey neredeyse 14'le aynı. Aynı fiyata çok daha iyi telefonlar alacağımın bende farkındayım S23-S24FE gibi, ancak elimde iPad olduğundan iOS kullanmak işimi çok rahatlatıyor. Bu keyfimden değil gerçekten çoğu işimde bana yardımcı oluyor, yoksa bende Samsung'un F/P ürünlerinden alırdım. Sizce iPhone 13 2025 yılında alınabilecek bir telefon mu? Veya yerini tutacak, tabletimle işimi götürecek başka telefonlar bulabilir miyim?

Merhaba. Ben tam bir ay önce iPhone 13 aldım. iPhone 7 Plus'ı bile rahatça kullanıyormuşsunuz, sadece depolamasından dolayı değiştiriyorsunuz. Söyleyeceğim şey şu. Şimdiki zamanda iPhone 7,8 gibi cihazlar hala taş gibi çalışıyor. iPhone 13 onların yanında çok çok yeni. 3 yıl daha büyük güncelleme alacak. Güvenlik güncellemelerini de sayarsak rahat 5-6 yıl bu cihazın yazılımı güncellenecek. Tabii ki alınır. Ben aldım ve çok memnunum.

iPhone 13 artık çağ dışı ve hurda bir telefon. O paraları kesinlikle hak etmez. 2. el 13 Pro ve üzeri Pro serileri almak dışında başka seçeneğiniz yok. Yani yerini tutacak, parasının hakkını verecek ve sizin işinizi çok daha fazla görecek olan Pro serileridir. Yurt dışı düşünürsen sıfır 15 Pro, 15 Pro Max alabilirsin o bütçelere. Düşünürsen kayıtsız kullanım şeklini de açıklarım.

Yoruma 1 saattir gülüyorum, iPhone ölüsü en az 10 sene kalitesini kaybetmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı