2025 yılında iPhone 13 alınır mı?

Yoruma 1 saattir gülüyorum, iPhone ölüsü en az 10 sene kalitesini kaybetmez.
Bende senin fanatikliğine gülüyorum, reels izlerken bile kasan iPhone 7’den mi bahsediyorsun? iOS 10’daki kafa kaldıran hali ile aynı kalite olduğunu mu düşünüyorsun 😄

iPhone 13, 14, 15, 16 OLED ve 60Hz işlemcileri kaliteliler. Hurda çöp telefon yazmışsın komiksin bayağı.

iPhone ölüsü en az 10 sene kalitesini kaybetmez demenden daha komik bir şey yok ortada. Söylesene neye göre yapıyorsun sen bu yorumu? Hangi cihazı baz aldın?
Ek olarak bahsettiğin cihazların fiyatındaki birçok cihaz zaten benzer kaliteyi sunuyor fiyatları gereği.

iPhone 15 kullanan var hala memnun insanlar.

Dostum dalga mı geçiyorsun sen? iPhone 15 50bin TL'ye satılan çıkalı 2 sene olmamış bir cihaz, insanın eski demeye dili varmaz. Bunu mu baz aldın cidden sen ölüsü 10 sene kalitesini kaybetmez derken?

iPhone 15 kullanan var hala memnun insanlar.

Yav kardeşim 15 daha kaç yıllık cihaz bir zahmet memnun olsunlar ya. Ki zaten 15 alan adamın 2 sebebi vardır almak için. Ya telefondan anlamıyordur ya da iOS istiyordur. Aynı sene çıkan S24 için konuş mesela kaç tane gördün memnun olmayan? Artık şu Apple aşığı olmayı bırakın. Biz de herhangi bir markanın köleliğini yapmıyoruz hangi marka daha kullanıcı dostuysa onu önermeyi çalışıyoruz. Ve emin olun şu anda kullanıcısını düşünen en son markalardan biridir Apple. Gereksiz fanatiklik yapmaya lüzum yok.

iPhone 15 ve iPhone 13 arasında bak bakayım ne fark var.

iPhone 5 kastediyorum bunlar iPhone 15 anlıyor komedi.

Dostum mesajını düzenlediğini görebiliyoruz bizde, ilk halini alıntıladığımızda düzenlenmemiş hali geliyor😃 sanırım bir kurnazlık denedin ama pek tutmadı. Hadi görmezden geleceğim bunu, bu arada iPhone 5'ten memnun olan kim tam olarak? iPhone 5 80 yaşındaki birinin kullanımına sahip kişileri ve mezardaki birini memnun edebilir taş çatlasın. Daha iPhone 5'in ne destekleyip desteklemediğini bilmeden kocaman dünya vardır illa memnun olan deyip yaptın herhalde yorumu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı