2025 yılında PlayStation 4 alınır mı?

tunaq

Decapat
Daha fazla  
İkinci el PlayStation 4 alsam ve SSD taksam kullanılır mı? Genellikle Red Dead Redemption 2 GTA 5 Black Ops 3 Battlefield 1 tarzı oyunlar oynarım eğer alırsam beni memnun eder mi ve bu oyunlarda kaç FPS alırım? Ayrıca PlayStation'u laptopa bağlayıp laptopu ekran gibi kullanabilir miyim?

İkinci el PlayStation 4 alsam ve SSD taksam kullanılır mı? Genellikle Red Dead Redemption 2 GTA 5 Black Ops 3 Battlefield 1 tarzı oyunlar oynarım eğer alırsam beni memnun eder mi ve bu oyunlarda kaç FPS alırım? Ayrıca PlayStation'u laptopa bağlayıp laptopu ekran gibi kullanabilir miyim?
Açıkçası bende 500 GB'lik sıfır Slim modeli var. Yağ gibi akıyor. Çoğu PS5 oyununu hala oynatır. Laptop konusuna gelirsekte onun için bir aparat ya da program gerekiyor sanırım.

O paraya kesinlikle Series S almalısın. Laptopa bağlayamazsın hiçbir konsolu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı