Evet bu benim ilk incelemem bundan dolayı kusuruma bakmayın. Bu telefonu zamanında dayım anneme hediye olarak vermişti annemden de bana geçti ben de bu güzel telefonun iyi yanlarından kötü yanlarından bahsedeceğim. Bu telefon neredeyse benim ilk telefonum sayılabilir. Bu keratayla bayağı işler yaptım. İlk oyunum bu telefonda Minecraft Pocket Edition idi. Öncelikli olarak bu cihazın iyi yanlarından bahsedeceğim.
Cihazın artıları neler ondan bahsedeyim.
1) Hala telefonun temel uygulamaları kullanılabiliyor.
2) Hala telefoncularda bulunabiliyor. Tamiri yapılabilen bir model.
Cihazın eksileri neler ondan bahsedeyim.
1) Kamera problemi var
2) Performans sıkıntısı var.
3) Depolama alanı gerçekten düşük.
4) Pil sağlığı çok kötü durumda
5) Ekranı bir kazaya kurban gitti artık çalışmıyor.
Peki 2025 yılında nasıl kullanılıyor.
Bu cihaz öncelikle temel uygulamaları çalıştırıyor. WhatsApp kullanabiliyorum. Reddit kullanıyorum. Banka uygulamaları zaten cepte ama YouTube'a veda ettim Android sürümü yetmedi. Öncelik olarak depolaması çok düşük. Bundan dolayı performans kaybı genel olarak var arada kasıyor ama olsun. Cihaz cihazdır ne de olsa.
Kamera için konuşacak olursam ben telefonun kamerasını gayet beğeniyorum. Hatta telefonumda ilk kez 4X deneyimini yaşamıştım. Eskiler mazide kaldı. Bence kamerasız kullanılacak bir model bana göre nasıl olsa artık ihtiyaç duymuyorum ne de olsa. Telefonun hoparlörü gayet güzel ben çok fazla beğeniyorum.
Ses kalitesi tartışılır ama ben güzel olduğunu düşünüyorum. Zaten yenisine ihtiyacım yok. Eğer güncelleme gelirse artık her şey için çok geç. Uygulama destekleri.
Kesilecek. Ama o hep bir efsane olarak kalacak. Bu güzel hatırayı kendi çocuklarıma hediye etmeyi planlıyorum.
2025 yılında kullanılmaz hele 16 GB hiç alınmaz ama ben basit bir insanım diyorsanız neden alınmasın.
Huzur içinde uyu büyük üstat.
Cihazın artıları neler ondan bahsedeyim.
1) Hala telefonun temel uygulamaları kullanılabiliyor.
2) Hala telefoncularda bulunabiliyor. Tamiri yapılabilen bir model.
Cihazın eksileri neler ondan bahsedeyim.
1) Kamera problemi var
2) Performans sıkıntısı var.
3) Depolama alanı gerçekten düşük.
4) Pil sağlığı çok kötü durumda
5) Ekranı bir kazaya kurban gitti artık çalışmıyor.
Peki 2025 yılında nasıl kullanılıyor.
Bu cihaz öncelikle temel uygulamaları çalıştırıyor. WhatsApp kullanabiliyorum. Reddit kullanıyorum. Banka uygulamaları zaten cepte ama YouTube'a veda ettim Android sürümü yetmedi. Öncelik olarak depolaması çok düşük. Bundan dolayı performans kaybı genel olarak var arada kasıyor ama olsun. Cihaz cihazdır ne de olsa.
Kamera için konuşacak olursam ben telefonun kamerasını gayet beğeniyorum. Hatta telefonumda ilk kez 4X deneyimini yaşamıştım. Eskiler mazide kaldı. Bence kamerasız kullanılacak bir model bana göre nasıl olsa artık ihtiyaç duymuyorum ne de olsa. Telefonun hoparlörü gayet güzel ben çok fazla beğeniyorum.
Ses kalitesi tartışılır ama ben güzel olduğunu düşünüyorum. Zaten yenisine ihtiyacım yok. Eğer güncelleme gelirse artık her şey için çok geç. Uygulama destekleri.
Kesilecek. Ama o hep bir efsane olarak kalacak. Bu güzel hatırayı kendi çocuklarıma hediye etmeyi planlıyorum.
2025 yılında kullanılmaz hele 16 GB hiç alınmaz ama ben basit bir insanım diyorsanız neden alınmasın.
Huzur içinde uyu büyük üstat.
Son düzenleyen: Moderatör: