2025'de DualShock 4 alınır mı?

umut.3264

Centipat
Daha fazla  
DualShock 4 2. el alacağım. 1000 TL fiyattan anlaştım orijinalliğini fotoğraftaki detaylarıyla birlikte anladım, zamanında replika kullandım 600 TL gibi bir fiyatı vardı. Şu an orijinal alacağım, sizin fikrinize göre bu yılda DualShock 4 alınır mı? İyi bir tercih midir? PS5 DualSense kolu al diyenler için maalesef bütçem o kadar yükseğe çıkmıyor, çıksa bile kadar fazla para vermem. Eurasia garantili 5000 TL'den başlıyor, DualShock 4 bu yılda alınır mı peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
DualShock 4 2. el alacağım. 1000 TL fiyattan anlaştım orijinalliğini fotoğraftaki detaylarıyla birlikte anladım, zamanında replika kullandım 600 TL gibi bir fiyatı vardı. Şu an orijinal alacağım, sizin fikrinize göre bu yılda DualShock 4 alınır mı? İyi bir tercih midir? PS5 DualSense kolu al diyenler için maalesef bütçem o kadar yükseğe çıkmıyor, çıksa bile kadar fazla para vermem. Eurasia garantili 5000 TL'den başlıyor, DualShock 4 bu yılda alınır mı peki?
PC için alıyorsanız daha iyi seçenekler olduğunu düşünüyorum.

DualShock 4 2. el alacağım. 1000 TL fiyattan anlaştım orijinalliğini fotoğraftaki detaylarıyla birlikte anladım, zamanında replika kullandım 600 TL gibi bir fiyatı vardı. Şu an orijinal alacağım, sizin fikrinize göre bu yılda DualShock 4 alınır mı? İyi bir tercih midir? PS5 DualSense kolu al diyenler için maalesef bütçem o kadar yükseğe çıkmıyor, çıksa bile kadar fazla para vermem. Eurasia garantili 5000 TL'den başlıyor, DualShock 4 bu yılda alınır mı? Peki?
1500 TL'ye kablosuz 8BitDo Ultimate C alabilirsiniz gizalada vardı önerilen bir ürün.

Öncelikle 70 dolar kaliteli ve güncel teknolojilere sahip bir kol için fazla para değil, DualSense alın DSX ile kablolu bağlar kullanırsınız her oyunda, Xbox gamepad'ini aratmaz. Haptic Feedback ve Adaptive Trigger'ı Sony'nin oyunlarında kablolu olarak kullanabilirsiniz. Ekim'de Eurasia garantili olanı 3800'e almıştım.

5000'e DualShock 4 alınmaz, DualSense alın DSX ile kablolu bağlar kullanırsınız her oyunda, Xbox Gamepad'ini aratmaz. Haptic feedback ve adaptive Trigger'ı Sony'nin oyunlarında kablolu olarak kullanabilirsiniz. Ekim'de Eurasia garantili olanı 3800'e almıştım.

Hocam soruyu tam okumadınız sanırım 5000 TL dediğim DualSense 5 DualShock'a 5000 TL vermek gibi bir hata asla yapmam.

5000'e DualShock 4 alınmaz, DualSense alın DSX ile kablolu bağlar kullanırsınız her oyunda, Xbox Gamepad'ini aratmaz. Haptic feedback ve adaptive Trigger'ı Sony'nin oyunlarında kablolu olarak kullanabilirsiniz. Ekim'de Eurasia garantili olanı 3800'e almıştım.

DualSense'e bütçem yetmiyor alamam maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı