UmursamayanAdam
Hectopat
Evet sorum başlık da. Bu aralar motor hakkında konu açıyorum çünkü kafam karışık. Bajaj Pulsar NS125 istiyorum çünkü nereye baksam o var. Başlangıç motoru arıyorum. Alırsam sıfır alacağım ama hava soğutmalı olması beni biraz üzüyor. Mesela hava soğutmalı bir motor hiç durmadan beni 100Km götürür mü? Motora zarar verir mi? Yorumlarınızı bekliyorum benim için önemli 2025 0 km bajaj almak istiyorum, 100Km dememin sebebi ise bakımını yaptıracağım bayinin 100km de olduğunu varsaydım. Belki 100KM de gezebilirim bilmiyorum. Antalya'da yaşıyorum çok dik yokuşlar yok ama yokuşu da çıkmasını istiyorum.
Motoru su ile yıkasam veya yağmurda kalsa gösterge, akü vs. sıkıntı çıkartır mı? En çok bunu merak ediyorum.
Motoru kullansam 10K km yaparım bu süre zarfında sıkıntı vs. çıkartır mı? Normal kurallara uyarak motoru zorlamadan sürerim. Yedek parça da sıkıntısı var mı?
Teşekkürler şimdiden
Motoru su ile yıkasam veya yağmurda kalsa gösterge, akü vs. sıkıntı çıkartır mı? En çok bunu merak ediyorum.
Motoru kullansam 10K km yaparım bu süre zarfında sıkıntı vs. çıkartır mı? Normal kurallara uyarak motoru zorlamadan sürerim. Yedek parça da sıkıntısı var mı?
Teşekkürler şimdiden